Skocz do zawartości

Za 2 godz będę miał swoje drugie trafienie życia

tominml

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No i mam 3 kobity w domu...wyjścia w teren bedą częste żeby nie zwariować:) Mam nadzieje ze Laura bedzie lubiła piszczałki tak jak jej starsza siostra
Napisano

Tak jak piszecie, nawet moja małżowina stwierdziła że chyba będę musiał częściej na pole wychodzić:) Chyba że będę miał towarzyszke jak na zdjęciu, jeśli się jej nie znudzi:)zdjęcie z zeszłego tygodnia

Napisano
Gratuluję. Choć też mam dwie córki, ale Ty dopiero zrozumiesz co to znaczy, jak osiągną circa po czternaście lat... Horror!
Uwierz, że nigdy nie sądziłem, że cynamon, którego używałem do potraw może służyć jako maseczka upiększająca, a krepa (taka kolorowa do wycinania) - do barwienia włosów. Oczywiście jednym i drugim pół chaty upaprane, to standard.
A jakie problemy robią nielatki z dyrdymałów...
To jakiś matrix :o
W takiej sytuacji dobrze jest mieć hobby jakim wszyscy tu możemy się pochwalić - w dowolnym momencie można urwać się, do szczęśliwszego życia ;D
Napisano
No to trzymam kciuki ;)i życzę cierpliwości. Po wszystkim trzeba wdrażać małą do tematu. Pozdrowienia dla małżonki, niech się dzielnie trzyma ;).
Napisano
Dzięki chłopaki za słowa otuchy:) młodsza jest bardzo podobna do starszej córki!!No ale jak to kolega zauwazyl....ojciec to tylko ojciec....No ale czarna nie jest:)
Napisano
Lojojoj....kiedyś to bym moze strawił, moze nawet sie cieszył ...ale teraz.....w sumie....tez bym sie cieszył...ale moze niech młodsi dostają takie prezenty:)pozdrowka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie