MilKam88 Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Ooooo... kolejny na liście.Spokojnie, bez pośpiechu- moja musi mieć naostrzone* narzędzia.* a może świeżo z autoklawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 http://www.gazetawroclawska.pl/strefa-agro/rosliny/a/grzybiarze-szykujcie-sie-na-wysyp-ceny-grzybow,12470748/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 Ja bym się tak nie uśmiechał- cholera wie, co Twoja żona albo mąż*, powie już po myk-myk.* żeby zachować poprawność polityczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Wrzesień 2017 Share Napisano 12 Wrzesień 2017 5 minut w lesie i trzeba wracać, bo nie ma w co zbierać ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Wczoraj wykosiłem rydze na podwórku. Dziś rosną już 3 nowe, a do tego jeszcze 3 nowe prawdziwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 Wysyp dobiega końca. Prawdziwki trafiają się już w większości robaczywe. Okaz ze zdjęcia jeszcze zdrowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 I taki maluch - też zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Wrzesień 2017 Share Napisano 13 Wrzesień 2017 aj tam aj tam na Jurze druga fala ,podgrzybków nawet nie zbierałem ,prawe i kozaka czerwonego tylko a i tak pod 5 kilo poszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Borowiki dalej w wysypie. Do tego sporo rydzyków. Po inne się nawet nie schylałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Prawdziwki nadal są, już nie tak obficie jak np. tydzień temu, bo w lasach ludzi więcej niż drzew... ale srogo podgrzybkami sypnelo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Idźcie sobie.. i kopcie ziemianki.Zemsta mojej koleżanki małżonki może być sroga...Zwłaszcza, że my podobnież jutro jedziemy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Jutro to se możesz na szyszki co najwyżej jechać.Byłem w lesie przed chwilą i jest inwazja weekendowych grzybiarzy - nawet psioki i muchomory poprzewracane dla pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Wczorajsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Żarty żartami, ale gdzie się człowiek nie obejrzy, wie, że trafi na dwie zeczy":- artykuły o grzybach i grzybobraniach- dokumentny syf w lesie. I to nie ylko" na leśnych parkingach, ale dosłownie wszędzie można spotkać butelki PET, jakieś puszki, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 Bo od inwazji kornika drukarza gorsza jest tylko inwazja grzybiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 ... butelki, puszki itp. to mały pikuś! Ja dziś odkryłem takie cuda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 16 Wrzesień 2017 Share Napisano 16 Wrzesień 2017 no chyba,że WOT ziemianki buduje :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k.roszkowski Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Trzy godziny w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 U mnie podwórko ciągle daje - dziś 3 rydze, 4 borowiki, 3 maślaki modrzewiowe, podgrzybek i 4 podgrzybki zajączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Wrzesień 2017 Share Napisano 19 Wrzesień 2017 Widzę, że czas na odstrzał prewencyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi