masi2011 Napisano 31 Październik 2014 Autor Napisano 31 Październik 2014 Witam zakupiłem garretta ace 350 chodilem z nim po lesie i szalu nie zlapalem pare lusek ale jak robilem probe na 15 cm pod sciulkm wogule nie pilalpytanie 1 czy lepsza jest wieksza cewka2 czy ymienic na lepszy wykrywac do 6000 tys 3 jaki jest dobry wykrywac na monety głębokie zakopane4 jaka jest najwieksza cewka do garreta i czy się sprawdzaproszę ratujcie
Czlowieksniegu Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Matko i córko...Ja wiem, że OT, ale czy ty czytałeś nim klepnąłeś Dodaj"?
tyfus Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 mocne i gęste...obsługa sprzętu - leżyortografia - leżygramatyka - leży...
dzieci3 Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 @troll ;)Skąd ten nagły napływ samokrytyki?Masi2011 ja rozumię,że jesteś obcokrajowcem,ale zrozumiałem.Ze swojej strony sugeruję sprzęt który posiada forumowicz Kriczer.Pzdr.
Kriczer Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Dzieci rozumiem, że jesteś członkiem koła rutusowego i twój post pije w to, że śmiałem skrytykować rutusa ? Jak dziecko w gimnazjum naprawdę ;) http://odkrywca.pl/v3i-czy-e-trac,736652.html#736652 o to chodzi tak ? Oj biedactwo, do twojej wiadomości męczę się z Argo ;)
dzieci3 Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Nie członkiem tylko h....Oj pajacyku do Twojej informacji,nie życz komuś czegoś o czym nie masz pojęcia.
Kriczer Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 Wybacz ale nie zniżę się do twojego poziomu, w sumie tobie brak jakiegokolwiek jak widać :)...
mhulka Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 panowie .. panowie a wracając do pytania kolegi -ustaw sensitiwy na 2 kreski od końca(maxa) program jewelery i dobra miejscówa mam ace 250 +nel hunter i daje rade -fakt monety 25 góra 30cm i inna drobnica a pozostałe pytania cóż po kilku dołkach 1m za złomem (garett chętnie staluche skorodowaną pokazuje jako kolor)nie kopię sygnałów lawirujących od mosiądzu przez złoto po srebro -co tam jak każdy sprzęcior trzeba oswoić kop tylko pewny sygnał np tylko golg-tylko silwer unikaj pełzającego raz gold raz silver
mhulka Napisano 31 Październik 2014 Napisano 31 Październik 2014 a odnośnie cewki -11cali dd(orginał euroace) nic wiecej nie trzeba tylko szczęscia i miejscówki
masi2011 Napisano 1 Listopad 2014 Autor Napisano 1 Listopad 2014 dzięki za pomoc amatorzy widze ze co drugi to lepszy mam inna klawiaturę i dlatego bledy analfabeto tytus jedynie co tomhulka a reszta to do DDDDDDDDDD YYYYYYYMam nadzieje ze sa tu normalni ludzie a nie podpruwajki pozdrawiam poszukiwacze i milej nidzielu dla dobrych ludzi pokoj bracia i siostry
masmiks Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 tak jak napisał kolega mhulka -2 sensitivity (często chodzę na -1 zależy od warunków) tryb jewelery i jazda.
tyfus Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 masi2011 - proponuję opanować klawiaturę i emocje.Dodatkowo przeczytaj regulamin Forum... dobrze ci radzę.
BRAT_MIH Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 Dlaczego zmniejszacie zasięg wykrywacza odejmując mu dwie kreski z czułości ? Przecież na pełnym daje radę i się nie wzbudza ? Czemu zmniejszacie zasięg wykrywacza chodząc na trybach dyskryminacji zamiast na zero z wyciętymi 4 kwadracikami od lewej ??
MarekDys Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 Na kolorki = monetki , ja wycinam wszystko poniżej 5-tej czyli zostawiam 5 ostatnich z prawej i na maxa " jak cos ciekawego zadzwoni " to wtedy zmieniam czulosc .i pinpointer , 2 razy rozdzielenie ziemi i już znajdka jest!!
MarekDys Napisano 1 Listopad 2014 Napisano 1 Listopad 2014 I wtedy sorry SPONSORZY !!!, nie potrzebuje wydac dodatkowych 500 pln i fancik jest
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.