kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 Jak widac oberwal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2014 Share Napisano 28 Październik 2014 Fajne blaszki. Mnie się podoba zwłaszcza blacha z nosa, ta z dziurami na wyloty luf działek. Dobra robota! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 ...i to solidnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2014 Share Napisano 28 Październik 2014 Aaa tam bzdurę palnąłem - wszystko dobre! Działka też w świetnym stanie! Daj zdjęcia, jak już te blaszyny wyczyszczą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 A oberwal, bo mial pechowy numer z tej serii maszyn: numer 13 ma sie rozumiec!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 Dzialka niczego sobie. Tak byly montowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 W niedziele bylismy sprawdzic, czy malenstwa sa cale i zdrowe i musze przyznac, ze sa w dobrych rekach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Październik 2014 Share Napisano 28 Październik 2014 A doszliście już kto go zestrzelił, kiedy, jak i tym podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 Blachy fajne, dzialka fajne, ale ja sie osobiscie zakochalem w przedniej szybce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Październik 2014 Autor Share Napisano 28 Październik 2014 @Bjar_1, wiemy juz prawie wszystko: co ciekawe nikt go nie zestrzelil!Odrzutowiec ten zostal ostrzelany nad UK, ostatkiem sil dolecial i wyladowal w bazie D"Stal tam w hangarze do konca wojny. Baza wpadla w rece wojsk kanadyjskich, ktore zrobily porzadek" z rozwalonym sprzetem. Ten egzemplarz zostal poprostu zepchany spychem do leju po bombie na lace kolo lotniska i tak sobie tam przelezal od 1945 roku do zeszlego tygodnia.Jedyne czego brakuje, to ogon: po nim zostal sam proszek w tym dolku...niestety:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Niesamowite znalezisko ! Mega gratki z N. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 A nie dało rady ta szybka sobie, tam, ten, tego kindzal przytulić? Byłaby pamiątka :)Świetna relacja. Wielkie gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Padły takie magiczne słowa jak znaleźne... $$$$$$)O jakich kwotach mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Październik 2014 Autor Share Napisano 29 Październik 2014 Hahaha, kto by nie chcial poprzytulac, ale tak jak jest, jest ok.Ja tam wole jakis drobiazg po naszych chlopakach od gen. Sosabowskiego.W ten weekend bedziemy zreszta atakowac Driel, wiec kto wie?@Woytas, po pierwsze to dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach.Po drugie nie $$$, tylko €€€.Po trzecie mowimy o sumach z trzema zerami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 O M B !! ... a ja myślałem że tylko drobnica mnie rusza... Szczere gratulacje, szukaj Łosia ;) W mojej okolicy krążą opowiastki o Lancasterze (i nawet ma to sens...), zainspirowany tym co tu zobaczyłem poszukam go ;) pozdrawiam i gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Kawał dobrej roboty, fajna różowa bluza :) Skąd namiar na tą łąkę, czy to czysty przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Październik 2014 Autor Share Napisano 29 Październik 2014 Hehe, bluza nie moja: kumpla Holendra;)Zaden przypadek, wiele godzin ciezkiej papierkowej pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 podoba mi się zdjęcie z tymi krówkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 29 Październik 2014 Autor Share Napisano 29 Październik 2014 @K.O.P. specjalnie dla Ciebie filmik (tak, tak TV tez bylo), zwroc szczegolna uwage na 0:16 min.http://www.youtube.com/watch?v=3yF2a_DqZZc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 30 Październik 2014 Share Napisano 30 Październik 2014 kindzal, a ten Holender mówił coś o polskim wkładzie w odnalezienie samolotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 30 Październik 2014 Autor Share Napisano 30 Październik 2014 O znalazcach ani slowa, ale to tak samo jak sie nie mowi kto konkretnie wygral banke na loterii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 30 Październik 2014 Share Napisano 30 Październik 2014 bardzo ciekawska ta mućka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 no ładne cuda .. mieszkam w Arnhem , pracuję w Duiven i nie wiedziałem że takie maleństwa kopiecie na moim ogródku ;)Pozdrawiam i więcej takich odkryć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 5 Listopad 2014 Autor Share Napisano 5 Listopad 2014 Dzieki. Jesli masz sprzet i ochote to mozesz dolaczyc do naszej ekipy!Wkrotce kolejna znajdka" (ostatni weekend) zwiazana z operacja Market Garden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 6 Listopad 2014 Share Napisano 6 Listopad 2014 Poszło pwDzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.