bjar_1 Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 W ogóle niezły z niego madafakir bo miał jeszcze kaburę z pistoletem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 I dom sie zawalił.Gdzie można było wymienić giveren? I z kim? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 A jeszcze chwilkę wcześniej na plecach miał to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Szelki dusicielki part 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Listopad 2014 Share Napisano 17 Listopad 2014 Widzę, że już nawet się nie chce wam komentować... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 No dobra popełniłem tą zbrodnię i zobaczyłem siedem odcinków, dziś mam zamiar skończyć, szału nie ma, pestek trochę wywalili, non stop pobiegali po tych samych gruzach ale i tak w tym wszystkim był nieśmiertelny dialog :Obersturmbannfuhrer Lars ReinerNapijesz się??Major Heinrich PabstW pracy.................?Nigdy nie odmawiam!Starają się chłopaki ale do Hansa i Brunera to im daleko oj daleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Jak dla mnie, to tylko Rainer i Woźniak na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Woźniak jest bezbłędny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 Wolę Babcie" Rambo Ryszkowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 20 Listopad 2014 Share Napisano 20 Listopad 2014 A mi pasuje gra Zakościelnego.. no może poza ostatnim odcinkiem gdy został nieśmiertelnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Tak się należy chować gdy cołk ma zrobić bum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 Tak cołk robi bums Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 23 Listopad 2014 Share Napisano 23 Listopad 2014 A tak wygląda cołk i schowany gozdek po bumsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Brakowało mi muzyki Ennio Mirricone przy tej scenie z panterą :)Ale mu Pawlicki powiedział temu Niemcowi Nigdy się nie poddamy" i Niemiec już wtedy wiedział że żarty się skończyły !!! :)Mam kilka pytań:- ile razy Niemiec woła Handecho" zanim strzeli do wroga który napier..innego Niemca ?- na tych mikrofilmach to było Roswell, zabójstwo Kennedy-ego i co jeszcze ?- ile razy dziennie kursowały te tramwaje pontonowe przez Wisłę którymi pływał Zakościelny ?- czym można tak wybielić pościel, bo moja jest bardziej szara po 2 tygodniach remontu mieszkania niż tamta po 2 miesiącach bombardowań i walki ? Wesołowski to ma tupet, 63 dni Chwały przedekował się w czystej pościeli rypiąc aktorkę a teraz Nikt mnie z przysięgi nie zwolnił" - Twardziel :) Ale w łóżku chyba kiepski bo pościel wcale nie wygnieciona ;)Dlaczego wycięto tę scenę gdy oddział stoi pod na rozstaju dróg pod drogowskazem: W LEWO - DO PARTYZANTKIW PRAWO - DO OFLAGU Nie było takiej sceny ? Powinna być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Tak jak poprzednicy...Rainer i Woźniak to najlepsze role w tasiemcu. Jak dla mnie to wątek Woźniaka powinien być jeszcze bardziej rozbudowany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 A ja wczoraj nie oglądałem... Kiedy jest powtórka tego odcinka? Wie ktoś? Bo obejrzeć MUSZĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 Film skierował się trochę w stronę SF. Koniec walk na Czerniakowie to 23 wrzesień. Powstańcy przechodzą na Śródmieście, wyłażą z kanału, idą zająć pozycję, aż tu nagle okazuje się, że kapitulujemy! Nagłe zakrzywienie czasoprzestrzeni czy co? Wypadło z kalendarza pi razy oko siedem dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 http://natemat.pl/125279,tvp2-rezygnuje-z-czasu-honoru-ostatni-sezon-mial-slaba-ogladalnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 27 Listopad 2014 Share Napisano 27 Listopad 2014 Na usta ciśnie się tylko jedno zdanie. Jak dobra rozrywka to rezygnują. wrrrrrrrrrPozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:20 27-11-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.