Skocz do zawartości

OLX.pl vel Tablica.pl

fuks_ag

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 215
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Warto wkleić dla potomności:

Ponad 75 Lat w naszej patriotycznej Polskiej rodzinie pamiątka. Wyjątkowa Okazja 50 zł Polskie z roku 1941 w okresie miedzy wojennym. Myślę że nie ma wile takich banknotów na rynku !!. Nabywca będzie mógł pochwalić się czymś wyjątkowym tylko dlatego że potrzebuję gotówkę. Można go zafoliować i przeżyje następne 75 lat, ale wówczas a może już teraz jego wartość będzie ogromna. Sprzedam temu co da najwięcej pieniądze to nie wszystko Banknot jest poświadczony autentycznością co widać. Wiem, że z biegiem lat jego wartość tylko rośnie nie tak jak samochodu co próchnieje, przechowywanie go też nie jest uciążliwe. Tacy ludzie co jak ja nie mają kasy - Biedota Polska niech nawet nie piszą ok pozdrawiam.
Ten banknot o tych numerach seryjnych jest tylko jeden na całym świecie za jego kopię mogę zarządzać ile chcę czyli 1,000 zł he he. nie ma nikt tego banknotu w posiadaniu tylko ja he he bo nie ma drugiego o tych samych numerach seryjnych co jest logiczne czyli mam unikat pozdrawiam nie dla idioty (slogan z reklamy) he he
Pieniądze z tej aukcji idą na szczytny cel na walkę z Polskimi sprzedajnymi Sądami co mają skorumpowane kadry nie kiedy te kadry są oprawcami losu ludzi zagubionych. Szara rzeczywistość jest podłym oprawcą i katem ludzi o dobrym sercu".

Śmiechłem =]

1.
https://www.olx.pl/oferta/starocie-stare-monety-1371-rok-duze-ilosci-znalezisko-CID767-IDcEU9B.html#505d402c8a

250 zł
opis:
sprzedam bardzo stare monety widoczne na zdjeciach.znalazlem je podczas rozbiorki starodawnego drewnianego domu.niektore z nich byly ukryte w obrazach niektore w drewnianych balach domu w szkatulce a niektore podczas rownania ziemi po rozbiorce.rok monet jest rozny.przewaznie sa to monety polskie ale i rowniez zdarzaja sie rzadkie okazy innego narodu.cena podana jest za calosc.nie chce mi sie wystawiac osobno.popatrzylem z ciekawosci jakie sa ceny poszczegolnych monet i powiem tak ze o wiele wiele wiecej sa warte.chce sprzedac calosc w jednej przesylce.jezeli jest osoba zainteresowana to zapraszam.wymienie jakie mam monety i z jakiego roku a wiec tak 1zl 1949 1zl 1974 50gr 1949 10gr 1961 20gr 1977 1zl 1976 20gr 1923 10gr 1973 50gr 1976 5gr 1958 przepiekny stan doslownie jak nowy 20gr 1963 10gr 1979 50gr 1949 50gr 1949 20gr 1977 10gr 1909 20gr bardzo stare znalezione w ziemi podobne z przodu do 10gr1909 nie wiem jaki rok nie chce zdrapywac uszkodzic w kazdym badz razie bardzo stare mam jeszcze monete z polskim zolnierzem walczcym 500zl 1989 medal walka praca socjalizm model xl 1944-198 4prl oraz innego narodu monety 1krajcar bardzo stary chyba miedziany 10republika ceskoslovenska 1954 10francis maroc 1371 na odwrocie monety jest zydowska gwiazda nastepnie moneta 1\\2fr.1980 prosze spojrzec na zdjecia piekna moneta pozniej 10centimes 198 pisze na niej republique francaise liberte egalite fraternite pozniej 50kopiejok ukraina 1992 i zloty taler romer apotheke altenstad.zapraszam do zakupu.mozliwa jest wysylka.pozdrawiam."

2.
https://www.olx.pl/oferta/starocie-stare-pieniadze-papierowe-polskie-duze-ilosci-banknoty-CID767-IDcGEXj.html#505d402c8a

300 zł
oczywiście - opis:
sprzedam duze ilosci starych pieniedzy polskich papierowych widoczne na zdjeciach.znalazlem je podczas rozbiorki starodawnego drewnianego domu.co ciekawe znalazlem je w starym tapczanie.pewnie starsza pani miala je ukryte na czarna godzine.stan pieniedzy jak na swe lata bardzo dobry prosze spojrzec na zdjecia.cena podana jest za calosc.orientacyjnie patrzylem na ceny tych banknotow i powiem tak ze o wiele wiele wiecej sa warte.mysle ze tyle sztuk i za jedna przesylka naprawde warto.nie chce mi sie je wystawiac osobno.zapraszam zainteresowana osobe do kupienia calosci.moze wymienie jakie posiadam pieniadze a wiec tak 1000zl 12sztuk 50zl 3sztuki 500zl i 2sztuki 100zl.podsumowujac wszystkich banknotow jest 18sztuk.prosze obejrzec.mozliwa jest wysylka.zapraszam do zakupu.pozdrawiam."

No miszcz, zaiste, starodawny... =]

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie