Lobo26 Napisano 6 Luty 2014 Autor Share Napisano 6 Luty 2014 Witam,Zakupiłem najnowszego Odkrywcę (luty 2014) i przeglądając spostrzegłem brak stron od 17 do 32, za to strony od 33 do 48 mam zdublowane. Wynika z tego, że ilość kartek się zgadza, ale nie strony.Wrzucam to na forum ogólne, ponieważ wróciłem do kiosku i przejrzałem resztę dostępnych numerów Odkrywcy - w każdym było tak samo (już myślałem że tylko ten egzemplarz się trafił). Czyli nie tylko ja tak mam, podejrzewam że większość.Proszę redakcję o komentarz, kiedy można się spodziewać brakujących stron artykułów?Czy będą one on-line czy np. dołączone do kolejnego numeru w tzw onusie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Błąd przy składzie w drukarni. Mój numer jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 A parę ciekawych artykułów tam jest :-(PS Pisz na reklama@odkrywca.pl ...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:06 06-02-2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Noto Panowie, znowu wyjdzie na to, że modowie mają lepiej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Niedługo wrócę do domu i jak listonosz przyniósł to sprawdzę swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Już się nie chwal...Nie dość, że przepustkę dostałeś, to i dom (?) masz, a nawet i do kiosku biegać nie musisz...Normalnie fura, skóra i komóra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 W sumie przepustkę" od dziewuchy by sprawdzić czy kwadrat stoi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 U mnie ok, wszystko jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 W sprawie wymiany źle wykonanych przez drukarnię egzemplarzy lutowego numeru miesięcznika proszę pisać na reklama@odkrywca.pl lub prenumerata@odkrywca.plPo otrzymaniu takiego egzemplarza wyślemy, na nasz koszt, egzemplarz bezbłędny. Wszystkie złe egzemplarze będę podstawą reklamacji w drukarni. Za utrudnienia przepraszam - Magda Haber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 a nie orientuje sie ktos kiedy na chomiku pojawia egzeplarze od numeru 7 z roku 2013 ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 A.... to od mocy przerobowych Bociana i/lub Woytasa zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 kurde zawsze mam prawie roczne opoznienie w zglebianiu zawartosci pisma :) Magda sorry , rozbawil mnie troche ten watek a zwlaszcza ze czasopismo chcialoby zarobic takze na sprzedazy archiwalnych numerow , ktore w sieci praktycznie pojawiaja sie za free i to calymi rocznikamiCzlowieksniegu dzieki :) !!!pozdrawiam marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.