Skocz do zawartości

Naród fajtutapów

rotsen5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Oglądałem na jakimś kanale program o UFO , chłopak miał jakąś dubeltówkę i zaczął strzelać , u nas jest nie możliwe . W razie inwazji czy z jakiegoś obcego kraju , czy z kosmosu nasza młodzież sobie nie poradzi, pospolite ruszenie , kpina, kiedyś była Zasadnicza Służba Wojskowa , każdy miał kontakt z bronią , a teraz wszystko w muzeum włącznie z nabojami za które też grozi 8 lat. Nasza młodzież widzi je za szkłem no i ewentualnie w grach komputerowych włącznie z bronią.Kiedyś nasi przodkowie potrafili z zwykłej kosy zrobić śmiercionośna broń , teraz nie potrafią zrobić zwykłej procy. To jest dla mnie tragedia ,jak kiedyś harcerze wrześniowi walczyli i wiedzieli jak, tera co, widzę to po własnym synu , nie mogę tego zrozumieć kto za tym stoi.
Napisano
Byś się jeszcze zdziwił co dzisiejsza młodzież potrafi zrobić. Fakt rurkowców dużo ale i dużo zręcznych młodzieńców, którzy wiedzą jak sobie poradzić. Ja uważam, że nie ma co panikować :)
Napisano
I tak w większości filmów tylko Amerykanie mogą sobie z UFO poradzić i to najlepiej przy pomocy atrakcyjnej pani profesor od fizyki jądrowej albo jakiejś innej, to po co od razu szczelać :)
Napisano
Coś się nagle zachmurzyło
I coś z chmury wyskoczyło
To było UFO i kapitan Shogun
Który dowodził dużym k***a statkiem
Sierżant Musashi Miyamoto
Nigdy k***a nie wie o co loto
Szeregowy ninja porwał Uve
Na drzewie roz*******ił kolarzówę
Napisano
Pomijając fakt i ezcelowość strzelania do
U.F.O.",to trzeba podkreślić,że ...z karabinem oswajać..."się dobry rodzić nie powinien bać...
AMEN.
Napisano
Kiedyś w szkołach było Przysposobienie Obronne ( PO ), można się bylo ,,oswoić,, a i czasem postrzelać z kbks.A teraz co,nuda i sromota.
Napisano
Żarty żartami, ale jak ostatnio władza dzieciątka strzelać na piaskowni uczyła, to Bogu winny chłop do końca życia sparaliżowany będzie...

To ja już wolę ufoki i strzelanie z procy...
Napisano
Panowie bez paniki.UFO to towar zarezerwowany tylko dla amerykanów.No chyba że mali,żółci niewolnicy już je podrabiają:)
Napisano
Leżącego się nie kopie , mieliście kiedyś klawiaturę odciśniętą na czole bo ja wczoraj miałem. Tak że proszę o wyrozumiałość, chyba nikogo nie uraziłem.
Napisano
Po pierwsze primo- nie bez powodu namawiam W., żeby alkomat przy logowaniu był oczywistą oczywistością...

Po drugie primo- o 17:19:25" syndrom dnia następnego czy w trakcie? Taki to pożyje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie