Nie mam chwilowo możliwości dodania zdjęć, więc postaram się dokładnie opisać.
W kształcie walca, aluminium, średnica jak puszka z pastą do butów, długość ok 6cm, brak oznaczeń - jedynie na tarczy powyżej wskazówek napis 5 ДНЕЙ(5 dni?) oraz nieco niżej PA, poniżej 6-cyfrowy numer seryjny, cyferblat czarny, cyfry białe, wskazówki zielone z białymi kreskami, najpewniej substancja fosforyzująca. Z tyłu czarna bakelitowa pokrywa, 2 śruby z bakelitowymi nakrętkami, na przewody - odkręciłem pokrywę,, wygląda na jakieś ogrzewanie. Brak widocznego mocowania do deski, plomb też nie widać, nakręcanie i ustawianie za pomocą czarnego aluminiowego pierścienia idącego wokół tarczy.
Pytanie
Luckey13
W kształcie walca, aluminium, średnica jak puszka z pastą do butów, długość ok 6cm, brak oznaczeń - jedynie na tarczy powyżej wskazówek napis 5 ДНЕЙ(5 dni?) oraz nieco niżej PA, poniżej 6-cyfrowy numer seryjny, cyferblat czarny, cyfry białe, wskazówki zielone z białymi kreskami, najpewniej substancja fosforyzująca. Z tyłu czarna bakelitowa pokrywa, 2 śruby z bakelitowymi nakrętkami, na przewody - odkręciłem pokrywę,, wygląda na jakieś ogrzewanie.
Brak widocznego mocowania do deski, plomb też nie widać, nakręcanie i ustawianie za pomocą czarnego aluminiowego pierścienia idącego wokół tarczy.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.