Skocz do zawartości

Nasze hity dnia vol. II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 465
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam,MilKam dobrze zauważył.Przy prostowaniu lekko zeszła patyna i to był mój błąd.Mogłem poczekać i wrzucić do wrzącej oliwy z oliwek może byłby w lepszym stanie.To już drugi którego znalazłem dosłownie 200 metrów od domu i tą blaszkę również.Dzięki koledzy.Pozdrawiam
Napisano

Witam.
W ostatnią sobotę przejeżdżając z rodziną przez okolice Głowaczowa, postanowiłem zatrzymać się w jakimś lasku żeby nazbierać kurek ( właściwie to żona postanowiła, bo zobaczyła że ludzie sprzedają a ona przecież nie będzie wydawać pieniędzy skoro ma mnie - taka baba chytra). No więc wziąłem wykrywacz,( że niby coś muszę w nim przy okazji poustawiać) kawałek torebki i ruszyłem.
W pierwszym ( słownie - p i e r w s z y m ) dołku, trzy metry od samochodu, leżał sobie szturmik pancerny.
Kurek nazbierałem naprawdę sporo. Hit dnia a może fart dnia - sam nie wiem, ale radość duża a i jajecznica z kurkami - palce lizać.
Pozdrawiam

Napisano
Pomoczyła się w oliwce i teraz bardzo ładnie odchodzą takie pojedyncze ziarenka piasku których nie można było wcześniej ruszyć. Nic więcej nie będę przy niej robił( no może uruchomię szpilkę - jeśli się uda).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie