Hebda Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 Wątek sezonowym się stał:)http://www.odkrywca.pl/zima-a-poszukiwania,681799.html#681799http://www.odkrywca.pl/zima-a-poszukiwania-vol-ii,697936.html#697936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Hebda- jaka zima???Nie dość, że jesień to i pogoda jesienna...Co Wam się wszystkim? Że jak Mikołaj to trzaskający mróz i śnieg po kolana?Wy już na serio w kalesonach i puchówkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 Nie wszyscy mają futro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Młody- jak Ty przy tej pogodzie ciepłe gacie nosisz, to przy - 5 st w co się zawiniesz? W puchowym śpiworze będziesz polował na ryby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ano ciepłe gacie już w użyciu:)Zimowe buty były,nachodziłem się dwa tygodnie i ukradli wczoraj z szatni w pracy.Śledztwo nic nie wykazało,w szafkach nie było.Nawet w podsufitkę wlazłem..Taki mi prezent zrobili:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Rozwaliłeś mnie... dwa razy.Po pierwsze primo- urzekła mnie Twoja historia...Po drugie primo- musi dziwnie wyglądam w bluzie z kapturem...Bo zamiast, wg zaleceń koleżanki małżonki kupić kurtkę zimową, pieniądze wydałem na koncert :-)Ale nie byłem świnia- małżowinę zabrałem ze sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Zimowa kurtka jeszcze w szafie. Auto niestety się popsuło, i ni ma jak pojechać pokopać... a całe dnie siedzę w domu.Naprawię to pewnie spadnie we Wrocławiu 5 metrów śniegu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 czy tylko ja jestem w krainie wiecznego śniegu i lodu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morek Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Nie tylko Ty - niestety. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Ale o so chodzi...Trochę błota, temperatura na plusie", słonko odrobinę świeci, trawa rośnie...Czy Wy aby nie histeryzujecie?Zima, to się za czas jakiś kalendarzowo zacznie, a dopóki śniegu po kolana nie będzie, rano na spacerze z psem palić się da, to znaczy że jeszcze nie doszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 I kto to mówi?Wiadomo, jak Yeti ma więcej niż -40 stopni, to da się żyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Bez przesady- w autach mam płyn do spryskiwaczy maks -22... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 11 Grudzień 2013 Share Napisano 11 Grudzień 2013 Dlatego auta czasami zawodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Faktem jest, że lato prawdopodobnie się kończy powoli...Rano, koło 6, gdy polazłem na spacer z psem, termometr na ogrodzie pokazał mi wała czyli -8 st C... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 ojjj...to lipa. U mnie na plusie i od wczorajszego wieczora deszcz pada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Żebyś wiedział, że lipa...Muszę kurtki jakiejś poszukać, bo nowej... znów nie kupiłem. Choć plany były ambitne :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Ja to chyba 4 zimę z rzędu w trampkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Wiesz- kwestia iloma warstwami gazet ( i jakich ) wypchałeś...Zresztą jak się jeździ Maybachem, to i trampki dadzą radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 W sumie racja, ale na zimę tylko Hummer, nie Maybach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 Niech się szofer martwi... Tobie nic do tego- ważne, że wygodnie, ciepło,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 To ojciec Tadeusz też z wykrywką lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DUDAS666 Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 idealna pogoda ale....na narty heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 14 Grudzień 2013 Share Napisano 14 Grudzień 2013 A w Kraku tylku lekki szronik - po dłuższej przerwie jutro w teren i tak co najmniej do świąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 dziś w tiwizorze mówili, że do końca roku ma być na plusie... Zima zapowiada się łagodnie. Ciekawe czy to będzie prawda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Da się ryć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.