Czlowieksniegu Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Z czerwoną kartką daleko nie zajedziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Taka setunia to wyostrza wzrok.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 17 Wrzesień 2013 Share Napisano 17 Wrzesień 2013 Ajwaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Do którego z moderatorów można wysłać prośbę o ściągnięcie żółtej karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Jest pewien pomysł, żeby amnestię zrobić, jak tylko Woytas z Kielc wróci...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 13:05 18-09-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Szansy na indiwidualne ściągnięcie mandatu nie ma? Trzeba czekać na amnestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Wrzesień 2013 Share Napisano 18 Wrzesień 2013 Takie coś, to wie tylko Woytas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 28 Wrzesień 2013 Share Napisano 28 Wrzesień 2013 a może by tak mi bana na IP wreszcie zdjąć ? :) już jestem dobrym obywatelem :)pzdrR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Oczywiście nie ma sprawy - proszę jedynie o numer IP wraz ze skanem dokumentu potwierdzającego oddanie krwi w stacji krwiodawstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 RezistanZ (29 / 1) 2013-09-28 21:47:25Normalnie francuska partyzantka a'la Allo, allo"- jak trwoga, to do bogów wojny, czyli Woytasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 to ja bede ''huśtał'' woytasa do oporu bo ponad 12 l mam oddane i dalej moge------eeetam zara ,,bogowie'' ot zwykłe bożki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Woytas się wstydził napisać, ale wymagane jest również zaświadczenie, że się... herbaty nie pije...Herbata to zło :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 do listy zaświadczeń definitywnie amnestyjnych dodał bym [alergie na futrzaki] te zwykłe tyż :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Miało być napisane, oczywista oczywistość, brak alergii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Może chcesz Waść poczekać aż siąpić przestanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Panowie. Co jest napisane na korku,tej czerwonej Vódki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 2 Październik 2013 Share Napisano 2 Październik 2013 Albo przeczekać"? Już nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 no jasne ale na prv. :pułatwiło by mi to z lekka życie :)pzdrR-Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezistanZ Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 kartony mogą zostąć :) mam dosyć oglądania obrazu kontrolnego :)PeZetDeErR-Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 3 Październik 2013 Share Napisano 3 Październik 2013 Order który mi nadano mam , domyślam się za co, w dobrym tonie byłoby powiadomić obdarowanego, dobre wychowanie i zasady savoir vivre obowiązują jak myślę obie strony, a może znowu się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Cairo... temat niedochodzących @ z powiadomieniami jest jak Be jak miłość- ciągle powraca.Mody mają za krótkie ręce- kontaktuj się z Bocianem.PS Karton ode mnie dostałeś, a dokładnie za słownictwo i wulgaryzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Pretensji nie mam za nagrodę,tylko dziwne iż dochodzą @ z różnymi bzdurami,a @ służbowa" się zapodziewa ,fajnie to tak wszystkie ułomności zrzucać na Bociana? Wydaje się postacią wręcz wymyśloną,ktoś go widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Teraz może być ciężko... Zima idzie, ale wojna w Syrii może plany pokrzyżować.Temat zjadanych przez Ambę powiadomień jest niemal tak stary jak najstarsi górale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 ...dobre wychowanie i zasady savoir vivre..."I kto to mówi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Woytas, to do mnie?,to co napisałem i dostałem za to medal było zamierzone, ale nie dało się inaczej.Jak masz zastrzeżenia do mojego zachowania to może mi o tym napisz , a nie jakieś przytyki i ogólniki będziesz wstawiał, to tak propo dobrego wychowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.