Skocz do zawartości

Nasze hity dnia

pikami

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie...

każdy ma swoją wykładnię hitu" - to co dla niego będzie hitem, dla innego może być kitem.
Ten wątek nie traktuje o indywidualnych odczuciach innych, więc darujcie sobie sarkastyczne wpisy. Nimi możecie dzielić się w innym dziale.

Tyle z mojej strony i wracamy do tematu - bez złośliwości, sarkazmu i innego...
Napisano
Takie zuchwalstwo winno być karane upomnieniem, ale cóż ja mam do powiedzenia... Dla kogoś, kto zaczyna przygodę z wykrywaczem, bądź rzadko trafia jakieś monety być może SAPy są hitem. Tak trudno to objąć swoim rozumkiem? Ale w jednym się z Tobą zgodzę bjar, temat Hity tylko dla leszczy" mógłby by być dobrym rozwiązaniem... Mnie osobiście zawsze cieszy jak wyciągam więcej niż jedną monetę z jednego dołka.
Napisano
skoro sama nazwa wskazuje NASZE hity DNIA to co się czepiacie, dla każdego co innego jest hitem, jeżeli łażąc pół dnia kopiemy łuski od ppsh a tu nagle bagnecik to jak na mój gust to to idealnie pasuje do tematu hity dnia. Nie długo co poniektórzy zaczną fanty oceniać w skali wartości materialnej, a nie o to w tym wszystkim chodzi...
Strach dodawać zdjęcia teraz bo i po co psuć sobie tym radość z fantów ?
Napisano
Uważam temat przemyśleń, wyobrażeń i spostrzeżeń za zamknięty - postów też nie kasuję.
Lecz kolejnych wpisów nie na temat, nie będę tolerował.
Napisano

To i ja się pochwalę strzał z 22 sierpnia u wujka na polu wystawała przez chwilę myślałem że leży krzyż żelazny na wierzchu :)

36 Pułk Piechoty Legii Akademickiej a na dodatek jest to pierwszy wzór odznaki i niski numer nadania.
Jak na razie strzał życia pozdrawiam.

Napisano
Jasne ale w większej rozdzielczości możecie podziwiać to cudo tutaj: http://myvimu.com/profile/54564092-skorp92

P.S. Myślę że mogę podać tutaj link do myvimu ponieważ odkrywca.pl promuje u siebie tę stronę.
Napisano

C.Szałecki
Fabryka wód
i
rozlewnia piwa
Grudziądz"

Druga flaszka Państwowy monopol spirytusowy Warszawa Poland/Pologne"
Więc chyba spiryt na eksport.Ramka od szwabskiej saperki stan super ale troków brak:/

Ale z tej butelczyny najbardziej się cieszę,szkoda że bez korka:/

Napisano
:)
Ciotunia kupiła gospodarstwo pod działkę na późne lata i pomagałem czyścić strychy:)

samych butelek 6 skrzynek było.Głównie lata 70-80te ale trafiły się te perełki i parę innych rupieci:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie