bjar_1 Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Utwórzcie drugi wątek pt. hity- tylko dla orłów"...i trzeci - Hity tylko dla leszczy ;)
tyfus Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Panowie...każdy ma swoją wykładnię hitu" - to co dla niego będzie hitem, dla innego może być kitem.Ten wątek nie traktuje o indywidualnych odczuciach innych, więc darujcie sobie sarkastyczne wpisy. Nimi możecie dzielić się w innym dziale.Tyle z mojej strony i wracamy do tematu - bez złośliwości, sarkazmu i innego...
Sobow99 Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Takie zuchwalstwo winno być karane upomnieniem, ale cóż ja mam do powiedzenia... Dla kogoś, kto zaczyna przygodę z wykrywaczem, bądź rzadko trafia jakieś monety być może SAPy są hitem. Tak trudno to objąć swoim rozumkiem? Ale w jednym się z Tobą zgodzę bjar, temat Hity tylko dla leszczy" mógłby by być dobrym rozwiązaniem... Mnie osobiście zawsze cieszy jak wyciągam więcej niż jedną monetę z jednego dołka.
Kriczer Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 skoro sama nazwa wskazuje NASZE hity DNIA to co się czepiacie, dla każdego co innego jest hitem, jeżeli łażąc pół dnia kopiemy łuski od ppsh a tu nagle bagnecik to jak na mój gust to to idealnie pasuje do tematu hity dnia. Nie długo co poniektórzy zaczną fanty oceniać w skali wartości materialnej, a nie o to w tym wszystkim chodzi...Strach dodawać zdjęcia teraz bo i po co psuć sobie tym radość z fantów ?
pikami Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 Panowie moderatorzy, co to jest? Hyde Park
Czlowieksniegu Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Pikami- nie bardzo rozumiem...Ironizujesz czy pytasz?PS Podpowiem jednocześnie, że bałagan sam się nie zrobił a durnowato-zaczepne wpisy same się nie napisały...
tyfus Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Uważam temat przemyśleń, wyobrażeń i spostrzeżeń za zamknięty - postów też nie kasuję. Lecz kolejnych wpisów nie na temat, nie będę tolerował.
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2013 Napisano 6 Listopad 2013 Nooo i to jest hit dnia, a nie jakieś odłamki! Gratsy :)
skorp92 Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 To i ja się pochwalę strzał z 22 sierpnia u wujka na polu wystawała przez chwilę myślałem że leży krzyż żelazny na wierzchu :)36 Pułk Piechoty Legii Akademickiej a na dodatek jest to pierwszy wzór odznaki i niski numer nadania.Jak na razie strzał życia pozdrawiam.
emes Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 Piękna, wygląda jak z szuflady! To jest naprawdę hit! Możesz kolego drugą stronę wrzucić? pozdr
skorp92 Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 Jasne ale w większej rozdzielczości możecie podziwiać to cudo tutaj: http://myvimu.com/profile/54564092-skorp92P.S. Myślę że mogę podać tutaj link do myvimu ponieważ odkrywca.pl promuje u siebie tę stronę.
Hebda Napisano 10 Listopad 2013 Napisano 10 Listopad 2013 C.Szałecki Fabryka wód i rozlewnia piwa Grudziądz"Druga flaszka Państwowy monopol spirytusowy Warszawa Poland/Pologne"Więc chyba spiryt na eksport.Ramka od szwabskiej saperki stan super ale troków brak:/Ale z tej butelczyny najbardziej się cieszę,szkoda że bez korka:/
muslim Napisano 11 Listopad 2013 Napisano 11 Listopad 2013 Hebda możesz pokazać tą butelke ze spirytusu?
Hebda Napisano 11 Listopad 2013 Napisano 11 Listopad 2013 :)Ciotunia kupiła gospodarstwo pod działkę na późne lata i pomagałem czyścić strychy:)samych butelek 6 skrzynek było.Głównie lata 70-80te ale trafiły się te perełki i parę innych rupieci:)
and_andrzej Napisano 12 Listopad 2013 Napisano 12 Listopad 2013 Moze jakieś ajwaj to to nie jst ale zawsze cos.Ozdoba z uprzezy kawalerii US z okresu I wojny. A leżało to sobie do wczoraj pod Breslau.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.