Skocz do zawartości

Zła passa w poszukiwaniach.

rotsen5

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko to przerabiam i pewnie że to zabawa , ale przeważnie słyszę 20 lat - 15 lat temu żebym zaczął szukać , wygląda że w moich okolicach wszystko dziewictwo straciło , ale nich tam, przynajmniej się dotlenie.

PATRON... a ile czasu w pole byś nie wyszedł, gdybyś z jednego dołka wyciągnął 111szt. podków?

4 lata temu miałem taki przypadek, a 10m dalej manierka i menażka z jednego dołka wyszła".
carskie koszary tam były.

pozdro!

a co chciałbyś znaleźć żeby uznać że zła passa minęła??

wygląda że w moich okolicach wszystko dziewictwo straciło"

jak mawia mój kumpel wszystkich na wojnie nie wybili" nawet mocno przechodzona miejscówka potrafi czasem zaskoczyć a z drugiej strony to bez ciśnień...

rotsen5 - zrób sobie wakacje :)
Ja po paru bezowocnych wypadach zrobiłem sobie dłuższą przerwę i chwilowo oddałem innej starej pasji.
Przez ten czas będę obserwował, dokształcał się, planował, zbierał siły a po wakacjach...
Co do podków (z własnego doświadczenia) znajdziesz 3 w ciągu jednego dnia - będziesz miał duże szczęście ;)

Ja już dawno przestałem narzekać na zła passę. Będzie to będzie, nie, to nie. Co do przeglądania dokumentów, to lepiej wyjdź z domu i przejdź się do starszych sąsiadów, rozmowa z nimi jest po stokroć więcej warta niż jakieś tam dokumenty. Ostatnimi czasy, fanty wpadają do mojej kolekcji z najmniej spodziewanej strony, także nie ma reguły. Podstawa to cierpliwość.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie