rotsen5 Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2013 Macie jakiś pomysł aby przerwać złą passe w poszukiwaniach , może msza w kościele , królicza łapka , podkowa u szyi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 25 Lipiec 2013 Share Napisano 25 Lipiec 2013 Rozsądek, dobra lektura na temat, rozeznanie terenu, rozmowa z mieszkańcami, uśmiech i co ważne... nic na siłę.... to tylko hobby albo jak kto woli ciekawa zabawa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2013 Wszystko to przerabiam i pewnie że to zabawa , ale przeważnie słyszę 20 lat - 15 lat temu żebym zaczął szukać , wygląda że w moich okolicach wszystko dziewictwo straciło , ale nich tam, przynajmniej się dotlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Lipiec 2013 Share Napisano 25 Lipiec 2013 Idź gdzies spontanicznie a przełaj", tam, gdzie nie powinno teoretycznie nic być ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Swiety82 ma rację jak nie ma pomysłu albo jak za daleko do konkretów idę tam gdzie teoretycznie nic nie powinno być. I czasami wychodzą takie perełki że hoho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 ja wiem jedno że po znalezieniu pierwszej podkowy można złożyć sprzęt i jechać do domu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 PATRON... a ile czasu w pole byś nie wyszedł, gdybyś z jednego dołka wyciągnął 111szt. podków?4 lata temu miałem taki przypadek, a 10m dalej manierka i menażka z jednego dołka wyszła".carskie koszary tam były.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 a co chciałbyś znaleźć żeby uznać że zła passa minęła??wygląda że w moich okolicach wszystko dziewictwo straciło" jak mawia mój kumpel wszystkich na wojnie nie wybili" nawet mocno przechodzona miejscówka potrafi czasem zaskoczyć a z drugiej strony to bez ciśnień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 rotsen5 - zrób sobie wakacje :)Ja po paru bezowocnych wypadach zrobiłem sobie dłuższą przerwę i chwilowo oddałem innej starej pasji.Przez ten czas będę obserwował, dokształcał się, planował, zbierał siły a po wakacjach...Co do podków (z własnego doświadczenia) znajdziesz 3 w ciągu jednego dnia - będziesz miał duże szczęście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Ja już dawno przestałem narzekać na zła passę. Będzie to będzie, nie, to nie. Co do przeglądania dokumentów, to lepiej wyjdź z domu i przejdź się do starszych sąsiadów, rozmowa z nimi jest po stokroć więcej warta niż jakieś tam dokumenty. Ostatnimi czasy, fanty wpadają do mojej kolekcji z najmniej spodziewanej strony, także nie ma reguły. Podstawa to cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Chodzisz obok ładnych fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 27 Lipiec 2013 Share Napisano 27 Lipiec 2013 Kieruj się na podmołe tereny Zwruć uwage na duże kamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 .. Kto szuka ten znajduje".. podstawowa prawda exploratorów :)to sreberko z wczoraj.. niezaorane stare sciernisko, z nieba 38C, ciepłe piwo w bagażniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 Miej litość - przy 38C już drugi dzień siedzę po szyję w rzece (czystej) a obok czeka browarek (zimny) i smaży się kiełbaska (palce lizać) - ale to może już tak z wiekiem ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 30 Lipiec 2013 Share Napisano 30 Lipiec 2013 No wiem wiem :). Po dwoch godzinak zszedlem z pola. U mnie z wiekim zauwazalny spadek poziomu rozsadku ;). Ale klamerka ladna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.