jan-80 Napisano 16 Lipiec 2013 Autor Napisano 16 Lipiec 2013 No widzę panowie ze watek ładnie się rozrasta oby tak dalej:) Jutro dorzucę coś od siebie :) No i pozdrawiam wszystkich fotografów amatorów jak i profesjonalistów :)Jan-80
sonicsquad Napisano 16 Lipiec 2013 Napisano 16 Lipiec 2013 tutaj miejsce znalezienia tych grzybków ze zdjęcia
jan-80 Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Napisano 17 Lipiec 2013 Takie tam :) :) W drodze na ryby ( mam urlop i dziś wypada na ryby jutro może jakieś wykopki bo już kosić zaczeli :) )
jan-80 Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Napisano 17 Lipiec 2013 No i tak zakończyłem dziś dzionek :) zrobił bym więcej fotek ale ryby brały no i czasu nie było :) PozdrawiamJan-80
jan-80 Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Napisano 17 Lipiec 2013 sonicsquad w sumie masz racje, ale jest to moje i tylko wyłącznie moje zdjęcie zrobione samodzielnie :) :) Tak naprawdę jest wiele pięknych rzeczy do fotografowania w Polsce ze nie trzeba jeździć po świecie ! A tak przy okazji chwalcie się jakimi aparatami robicie fotki ?! :)
aplyger Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 To najpiękniejszy wątek na forum Odkrywcy, świadczący o tym, że wśród detektorystów są nie tylko złomiarze i handlarze, ale również prawdziwi pasjonaci, kochający historię, przyrodę i Polskę. Sam również czasem chodzę godzinami po lesie, nie znajdując nic, ale to nieważne- wszystko rekompensuje mi piękno przyrody, zapach lasu, szum wody i inne imponderabilia, których wszak opisać się nie da.
Catadero Napisano 19 Lipiec 2013 Napisano 19 Lipiec 2013 @bjar_1 - w tym duecie występują dwa motyle kraśnik pięcioplamek. Takie kontrastowe ubarwienie ostrzega o całkowitej nieprzydatności do konsumpcji. Ich ciało zawiera trujący cyjanowodór.C.
cuma Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 smakoszka gruszek.Samsung WB100 dostałem ten aparat ostatnio i dopiero uczę się go obsługiwać.
bjar_1 Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 @Catadero - odnośnie kraśników, to jestem dobrze poinformowany. Latałem trochę po łąkach za motylkami ;)Specjalnie dla Ciebie - 5 admirałów ;)
cuma Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 łomżyńskie pola i ekipa z tego miasta ( od lewej:Paweł, cuma i Grzesiek) na pierwszych stronach światowej prasy!
cuma Napisano 22 Lipiec 2013 Napisano 22 Lipiec 2013 polowałem" na tego motyla parę dni.przylatuje czasami i siada tylko na te żółte kwiatki.nie wiem co to za estia".
margor Napisano 22 Lipiec 2013 Napisano 22 Lipiec 2013 @cuma - coś ta bestia trochę falsem zalatuje :)Do poprawnej identyfikacji potrzebne ostre zdjęcie ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.