Skocz do zawartości

Nasze zdjecia (pola,lasy,łaki ) :)

jan-80

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No widzę panowie ze watek ładnie się rozrasta oby tak dalej:) Jutro dorzucę coś od siebie :) No i pozdrawiam wszystkich fotografów amatorów jak i profesjonalistów :)

Jan-80
Napisano

Takie tam :) :) W drodze na ryby ( mam urlop i dziś wypada na ryby jutro może jakieś wykopki bo już kosić zaczeli :) )

Napisano

No i tak zakończyłem dziś dzionek :) zrobił bym więcej fotek ale ryby brały no i czasu nie było :)

Pozdrawiam
Jan-80

Napisano
sonicsquad w sumie masz racje, ale jest to moje i tylko wyłącznie moje zdjęcie zrobione samodzielnie :) :) Tak naprawdę jest wiele pięknych rzeczy do fotografowania w Polsce ze nie trzeba jeździć po świecie ! A tak przy okazji chwalcie się jakimi aparatami robicie fotki ?! :)
Napisano
To najpiękniejszy wątek na forum Odkrywcy, świadczący o tym, że wśród detektorystów są nie tylko złomiarze i handlarze, ale również prawdziwi pasjonaci, kochający historię, przyrodę i Polskę. Sam również czasem chodzę godzinami po lesie, nie znajdując nic, ale to nieważne- wszystko rekompensuje mi piękno przyrody, zapach lasu, szum wody i inne imponderabilia, których wszak opisać się nie da.
Napisano
@bjar_1 - w tym duecie występują dwa motyle kraśnik pięcioplamek. Takie kontrastowe ubarwienie ostrzega o całkowitej nieprzydatności do konsumpcji. Ich ciało zawiera trujący cyjanowodór.

C.
Napisano

@Catadero - odnośnie kraśników, to jestem dobrze poinformowany. Latałem trochę po łąkach za motylkami ;)
Specjalnie dla Ciebie - 5 admirałów ;)

Napisano

łomżyńskie pola i ekipa z tego miasta ( od lewej:Paweł, cuma i Grzesiek) na pierwszych stronach światowej prasy!

Napisano

polowałem" na tego motyla parę dni.
przylatuje czasami i siada tylko na te żółte kwiatki.
nie wiem co to za estia".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie