Skocz do zawartości
  • 0

polska łuska od naganta

hakoff

Pytanie

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zakładając ten wątek chciałem się w sumie tylko pochwalić, bo dla mnie nie ulega wątpliwości, że to polski orzeł, ale skoro dyskusja o orłach się rozpętała to rozmawiajmy, ale na argumenty. Pierwszy, to to, że orzeł carski ma dwie głowy :D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:26 27-05-2013
Napisano
Jako,że autorowi i adwersarzom się wyraźnie działy pogibały to przenoszę do identyfikacji,zanim Wam Tyfus znowu słusznie krzywdę zrobi:)
Napisano
oki , Hebda zgadzam sie w 100% , jednak drożej niż na tej aukcji raczej nie chodziły i myśle , że po prostu nie ma czym sie podniecać i zakładać nowy wątek dla takiej dupereli , którą można pokazać np. w wrześniowych znaleziskach" ,
Napisano
Nasze odkrycia (bez identyfikacji)

kilku Panów może odebrać via mail nagrody jakie zostały przyznane w tym wątku.

jak na wstępie zaznaczyłem - trzymamy się ram działu i nie kasztanimy i nie staramy się na siłę identyfikować coś, co autorowi wątku jest znane.

ktoś jeszcze jest chętny na gratisa ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:25 27-05-2013
Napisano
No ja sobie wypraszam - mnie się nic nie pomyliło! Wnoszę też kategorycznie o odtajnienie całej dyskusji bo nie zdążyłem wszystkiego przeczytać, a skoro ludzie napisali 41 postów o głupiej łusce to musiało być ciekawie.
Napisano
Hakoff niestety te brednie nie nadają się do publikacji i dla zdrowotności lepiej niech tego już nikt nie czyta.Co było w miarę sensowe to zostało.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie