ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Pogoda jest w miarę tylko deszcz padał :< Ale już słonko wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Tak szedłem i patrze że las zakwitł pięknie ale trudno się poruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Takie coś wyglądało jak zapalnik ale przełamałem to na 2 części i zostawiłęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Druga część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 i w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Tutaj ślady po : military_kris ...Nie dość że nie zakopaliście dołów to jeszcze drzewo przewaliliście . I nazywacie się poszukiwaczami ? Tylko niszczycie las pozdro Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 To nie ostatnie rozkopali ich bardzo dużo ryli jak dziki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Droga do domu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 I jeszcze zdjęcie lasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Mateusz a jak znajdki dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 No dzisiaj znowu nic jedynie pocisk od mausera i zardzewiała łuska ale łuske zostawiłem :< Potrzebuje konkretnego miejsca bo powoli mam mniej chęci do kopania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWalacik Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 przełamałem i zostawiłem"... kolego jak nie wież co to jest to tego nie ruszaj a tym bardziej nie rozkładaj tego na części pierwsze,można łatwo pozbyć się paluchów.Niezakopane dołki to nie rzadkość,zakopuj nawet jeśli Ty ich nie wykopałeś.Pozdrawiam i życzę jak najlepszych fantów nie poddawaj się początki są zawsze trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Wiem trochę o niebezpiecznych fantach więc sprawdziłem ... pewnie większość z was myśli ze jestem zielony ale przed tym przejrzałem całe forum :> i dużo czytam o takich rzeczach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 oj,oj,oj,-pasja a może tylko pasyjka. mieszkasz w tak bogatej okolicy w wydarzenia,że tylko pozazdrościć. wrzesień-39 ,tyle tam się działo. -zobacz-bitwy polskiego września,,drugi zwrot zaczepny nad narwią, suwalska BK ,SGO ,,Narew,, -walczyła w twojej okolicy 18DP przebijała się przez Zambrów-z opisu ,,zdobyto liczny sprzęt i wzięto do niewoli ok.200 jeńców,, poczytaj-F.Majarkiewicz,,działania SGO ,,Narew,, M. Porwit,,komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Jak to jest 10-15 km od domu a na rowerze trudno Salamandre przetransportować :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 słuchaj to co napisałem to tylko jest podpowiedż,na jakich materiałach możesz się oprzeć.poszukaj jaki pułk tam operpwAł.potem przeczytaj szlak bojowy jednosti,powinno być tam wszystko opisane,,relacje żolnierzy;,rozkazy ,itp.to co znajdziesz skoryguj z mapami wig i z terenem oraz mapami obecnymi,to nie jest trudne spróbuj,opłaca się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Wiem własnie tylko o poryte-jabłoń nic nie ma :< Co sie tutaj działo jakieś mapy albo coś .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Mateusz rozumiem że nie masz transportu. Zrobimy więc tak. Ty mówisz i pokazujesz gdzie, a ja Ciebie wiozę.Szkoda by było gdybyś (z racji na wiek) przez brak mobilności miał zrezygnować z pasji. Pasuje ? W naszym środowisku" możemy liczyć tylko na Siebie.Jak coś pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 sorry że pytam,może głupio -ale jak z podziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Każdy ma swój wykrywacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 panowie bogata okolica ,,czytałem w tekstach,, udantch łowów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 Okolica jest baaardzo bogata. Łuska, kawałek pierścienia, łuska, łuska, łuska, pogięty pocisk, łuska..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 Fajnie że mam takie propozycje ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Maj 2013 Share Napisano 12 Maj 2013 Panowie chwalą się odkryciami, czy czat sobie robią lub inne kółko wzajemnej adoracji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 12 Maj 2013 Autor Share Napisano 12 Maj 2013 A tutaj moje wszystkie sreberka najstarsze z 1474 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.