zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 napisalem ci ile odczytaj nie czytales czy mam tu napisac
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 nie smiej sie hasag40 za ten komplet ze zdiecia 5odzn z krzyzem 5stow mowic reszte za te 5 sztuk odzyskam cos to powiem co z reszta no i klamry tesz 2 ss
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 sorki dopiero sprawdziłem no powiem szczerze że nie odzyskasz nawet połowy sumy którą wpłaciłeś chyba że wystawisz na aukcjii z myślą o oszustwie tzn.wystawisz jako oryginał i złapie się jeleń wtedy tak a nawet zarobisz troszkę:-)ale to wiąże się z ryzykiem więc nie polecam lepiej przyjąć to na klatę i dać spokój wystawić jako kopie i odzyskać chociaż część straconej kasy taka moja rada;-)
tyfus Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Panowie ... proponuję wysiłek włożyć w ID, a nie rozważania co by było gdyby" ... o tym sobie na priv pogadajcie.
janiszelk Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 zsw ale jak to kupowałes tylko z tego pierwszego zdjecia czy jak? ( niewyraznego). Osobiście nawet jako nie znawca tematu to widze tu współczesna robote.
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 tyfus spoko id już załatwione w sumie to masz rację nie ma co tutaj gdybać jak to mówią niewiedza kosztuje dla mnie temat zamknięty pozdrawiam
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 dziekuje bardzo koniec id ,koniec id,koniec id,temat zamkniety pozdrawiam
jarzabek Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 no to zamykamy drzwi, gasim światło, paciorek i idziem spać.aha, jeszcze siusiuHouston możecie coś z tym zrobić? no przecież niereformowalny.
jarzabek Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 bjar. beka może i tak, ale co ten mróz z ludźmi robi ?toś to siok :)
maksiusta Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Odznaka skoczka i Za walkę z bandami kopie.Widać że są to odlewy z słabo zaznaczonymi szczegółami.Za walkę z bandami posiada także źle dobrane mocowanie szpilki. Orzeł przy Skoczku nie posiada szponów.
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 orzel jest pozlacany bylem u zlotnika sprawdzal za walki ma sygnature r.s nastepne wysle jak bede w domu a co z krzyzem rycerskim
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 przeprzszam nie za walki z bandami tylko szturm piechoty ma r.s bite z tylu pozdrawiam
maksiusta Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Tak jak pisałem obydwie odznaki to KOPIE.gdzie tu widzisz krzyż rycerski ??odznaczenie z orłem i 1939(wyleciało mi z głowy jak fachowo się na to mówi) nadawano osobom które w czasie I wojny światowej otrzymały EK, a w czasie II wojny wykazały się męstwem. zamiast nadawać im drugi EK dodawano to.
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 nie rozumiem co oznacza ek ta z orlem rozumiem orginal a ta szpanga z wstega ek 1939 to tez orginal tak i za co ja dostawano a krzyz rycerski jest na wspulnym 1 zdieciu a ta szturm z sygnatura r.s to kopia ,a krzyza zdiecia mam na stacjonarnym kompie te sa z laptopa pozdrawiam
bjar_1 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 No oryginał jak byk! Widać to szczególnie po sygnaturze 'Wolfschanze'...;]
Pytanie
zsw
prosze o identyfikacje
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.