Jump to content
  • 0

odznaczenia niemieckie czy to kopie

zsw

Question

Recommended Posts

kolego zsw powtarzam po raz enty daj fotki czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?w każdym twoim wątku cię o to proszę tą samą fotę wrzuciłeś wcześniej z tym samym pytaniem dlatego tobie nie odpowiedziałem ponieważ tam nic nie widać zamazana głowa i szczegóły tyle wiadomo że to szturmowa odznaka a w tym przypadku o szczegóły chodzi ale mniejsza z tym kilka małych wad widać nie chciałbym cię zmartwić ale jestem na nie z tym szturmem zapodaj ten krzyż RK oraz tą szpangę EK

zakłada kolega juz któryś raz temat z prośbą o identyfikację i nadal nic się kolega nie nauczył fotki są potrzebne a szczególnie w przypadku kiedy trzeba stwierdzić oryginalność wtedy są wymagane wyjątkowo szczegółowe foty naprawdę trzeba wróżbity żeby po tej focie stwierdzić oryginalność i ja oraz kilku innych koleków w kółko powtarzamy to samo i jak głową w mur!porobi kolega dobre fotki i wrzuci to pomogę koledze mam nadzieję w stwierdzeniu oryginalności pozdrawiam

hehe to ja się pytam ile wtopiłeś kasy w te odznaczenia jeśli można wiedzieć:-)ta szpanga na pierwszy rzut oka dobrze wygląda ale ja się nie podejmę opini jeżeli wszystkie odznaki są z jednego zródła to jest szansa że lewa ta szpanga :-(ale naprawdę z tymi szpangami jest problem akurat w moim przypadku moze koledzy coś pomogą?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information