Skocz do zawartości

Logo Poszukiwaczy

okrezna5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
panowie ! najważniejsze są zawsze inicjatywy od dolne :)To my tworzymy to środowisko i to my sami ustalamy jak ono funkcjonuje :) i to my tworzymy dochód tego czasopisma ! Może trzeba o tym przypomnieć panu aczelnemu " ? a po 2 czy w śród nas nie ma żadnej osoby prowadzącej taką firmę, która mogła by zrobić takie naszywki ? nikt nie chce zarobić ?? Wystarczy zebrać listę chętnych, zebrać przedpłatę i po zabraniu kasy wysłać naszywki. Gdybym miał taka maszynę już bym kasę na tym trzepał :(

całym sercem jestem za!!!
sam kupię przynajmniej 3 szt.
1-rękaw bluzy
2-w samochodzie (taka uchoma", tylko na wyjazdy i chowana na noc, co by mi autka nie oszklili"
3-w domu, na honorowym miejscu
żałuję, że nie znam nikogo, kto zajmuje się taką produkcją!
jestem z Wami!
pozdrawiam!
cuma
p.s. niech będzie ich więcej, bo może i 5 kupię!

Witam,
dziś rano wysłałem zapytanie do jednej z firm zajmujących się haftem, żeby nie było......(ale) pierwsza z brzegu wytypowana niezależnie z Allegro
koszt naszywki ok. 7zł. + koszy przesyłki.
DZIEWICA w załączeniu.

sidzok dzięki za namiary.

Napisałem do firmy u której kolega sidzok zamówił na własną rękę plakietkę
http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/logo_copy5.jpg
Zapytałem o produkcję masową i formę rozprowadzenia.
Zapewne będzie na allezło i każdy będzie kupował osobiście.
Czekam na odpowiedź od nich.
Myślę że ze średnicą nie będziemy nic zmieniać za radą kol sidzok.8cm.

Pomysł z allegro jest najlepszy bo nikt nie narazi się na niepotrzebne koszty - teraz nie możemy tego zawalić przemy do przodu i doprowadzimy sprawę do końca. Daliśmy radę z końcem świata to i damy radę z naszywką ;)

Z mojej strony brawa i podziękowania dla wszystkich zainteresowanych oraz szczególne podziękowania dla kol. Hebdy - ponieważ to on głównie zajmuje się kontaktem z redakcją i firmami mającymi wyprodukować naszywkę.

Przypominam, że chętni mają się podpisać w odpowiednim wątku na głównym.

To tyle z mojej strony - jak coś to pisać na priv.

Pozdrawiam
Kamil

zgadzam się z kolega sonicsquad..taka naszywka w polu" może po jakims czasie być rozpoznawalna przez ludzi zainteresowanych inaczej, patrzac przez pryzmat naszego ustawodawstwa.

Swoją drogą,czy redakcja w jakiś sposób tłumaczy swój upór w kwestii naszywki,logo?

Ja mam dostep do taniego druku,kolega ma drukarnię, jeśli chodzi o nalepki.
Sam sobie kiedys w wolnej chwili zaprojektowałem taka nalepkę,aczkolwiek połaczyłem tematycznie dwa bieguny zainteresowań. Więc jesli kiedys na drodze ktoś z kolegów spotka VW busa T2 z naklejką Rothschild`s wanted.Dead or alive" i stylizowany gostek z detektorem...to znaczy że Me109 jedzie sobie na miejscówkę :)

me109 i sonicsquad
a nie uwazacie, że to indywidualna sprawa kazdego usera czy sobie to na ubranie naszyje przylepi na auto czy na tyłek ?
czy ma cheć to nosić czy nie, czy ma chęć się wyrozniać czy nie ? nie wasz cyrk i nie wasze małpy.

i jeszcze do sonicsquad. ciekawe ze na zlotach poszukiwawczych moało kto jest w takim iewyróżniającym" się wdzianku. za to mozna podziwiac wszystkie mundury polowe świata, a i sam niewielu wędkarzy widziałem ktorzy nie byli w moraczach".moze nie chodzi o maskowanie tylko o wygode ? mniej żal jak się wyswini moracz zamiast wycierów w których trzeba śmigać do kościółka ?

:)) możesz sobie nawet na czoło przyszyć i pójść szukać z wykrywką przed głównym wejściem do Muzeum Wojska Polskiego jesli chcesz.Oczywiście że to twoja sprawa.Sugestia poległa bardziej na zwróceniu uwagi że póki co eksploracja w wykonaniu osób fizycznych jest nielegalna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie