sidzok Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 tak teraz luknąłem na allegro i myślę że taka naszywka kosztowała by 9,10zł z przesyłką. Tylko czy będą chętni i ile osób?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 http://www.odkrywca.pl/propozycje-odznaki-glosowanie-,663673.html#663673Będą chętni.Na pewno.Napisałem.Poczekajmy na odpowedź góry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Panowie kolejny raz powtarzam - nie jesteśmy władni co do odznaki. Jeśli chcecie atakujcie redakcję (ale wiem jak się skończy - negatywnie). Odbyłem kilka rozmów w tej sprawie - bezskutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 woytas - daj nam chociaż miesiąc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Woytas, trzeba byc dobrej mysli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 panowie ! najważniejsze są zawsze inicjatywy od dolne :)To my tworzymy to środowisko i to my sami ustalamy jak ono funkcjonuje :) i to my tworzymy dochód tego czasopisma ! Może trzeba o tym przypomnieć panu aczelnemu " ? a po 2 czy w śród nas nie ma żadnej osoby prowadzącej taką firmę, która mogła by zrobić takie naszywki ? nikt nie chce zarobić ?? Wystarczy zebrać listę chętnych, zebrać przedpłatę i po zabraniu kasy wysłać naszywki. Gdybym miał taka maszynę już bym kasę na tym trzepał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 całym sercem jestem za!!!sam kupię przynajmniej 3 szt.1-rękaw bluzy2-w samochodzie (taka uchoma", tylko na wyjazdy i chowana na noc, co by mi autka nie oszklili"3-w domu, na honorowym miejscużałuję, że nie znam nikogo, kto zajmuje się taką produkcją!jestem z Wami!pozdrawiam!cumap.s. niech będzie ich więcej, bo może i 5 kupię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 O ilości i chętnych później. Ale dobrze że jacyś są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Witam:)Moze w koncu cos sie ruszy...:)czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Czolem!Rozmawialem z pania redaktor naczelna miesiecznika okrywca.Jest oczekiwana przez nas zgoda.Kol.sidzok, jak mozesz poszukaj w swoim allegro gdzie robiles swoja prototypowa wersje:) i wrzuc mi namiary na priv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 tak się zastanawiam czemu akurat taki zwierz a nie co innego bardziej w tematyce forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Zajrzyj do starych postów - wszystko wytłumaczone a i głosowanie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Kol.Hebda postaram się znaleźć, ale mam trochę stron do przeczesania pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 kol.Hebda odbierz priv (myślę, że średnica 8cm będzie odpowiednia) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Witam,dziś rano wysłałem zapytanie do jednej z firm zajmujących się haftem, żeby nie było......(ale) pierwsza z brzegu wytypowana niezależnie z Allegrokoszt naszywki ok. 7zł. + koszy przesyłki.DZIEWICA w załączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 sidzok dzięki za namiary.Napisałem do firmy u której kolega sidzok zamówił na własną rękę plakietkęhttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/logo_copy5.jpgZapytałem o produkcję masową i formę rozprowadzenia.Zapewne będzie na allezło i każdy będzie kupował osobiście.Czekam na odpowiedź od nich.Myślę że ze średnicą nie będziemy nic zmieniać za radą kol sidzok.8cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 sorry ja mam średnicę naszywki 7cm :/ nie wiem czemu w głowie mi się ubzdurało 8cm? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Niech będzie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Pomysł z allegro jest najlepszy bo nikt nie narazi się na niepotrzebne koszty - teraz nie możemy tego zawalić przemy do przodu i doprowadzimy sprawę do końca. Daliśmy radę z końcem świata to i damy radę z naszywką ;) Z mojej strony brawa i podziękowania dla wszystkich zainteresowanych oraz szczególne podziękowania dla kol. Hebdy - ponieważ to on głównie zajmuje się kontaktem z redakcją i firmami mającymi wyprodukować naszywkę. Przypominam, że chętni mają się podpisać w odpowiednim wątku na głównym.To tyle z mojej strony - jak coś to pisać na priv.Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Brawo koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me109 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 zgadzam się z kolega sonicsquad..taka naszywka w polu" może po jakims czasie być rozpoznawalna przez ludzi zainteresowanych inaczej, patrzac przez pryzmat naszego ustawodawstwa.Swoją drogą,czy redakcja w jakiś sposób tłumaczy swój upór w kwestii naszywki,logo?Ja mam dostep do taniego druku,kolega ma drukarnię, jeśli chodzi o nalepki.Sam sobie kiedys w wolnej chwili zaprojektowałem taka nalepkę,aczkolwiek połaczyłem tematycznie dwa bieguny zainteresowań. Więc jesli kiedys na drodze ktoś z kolegów spotka VW busa T2 z naklejką Rothschild`s wanted.Dead or alive" i stylizowany gostek z detektorem...to znaczy że Me109 jedzie sobie na miejscówkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 me109 i sonicsquad a nie uwazacie, że to indywidualna sprawa kazdego usera czy sobie to na ubranie naszyje przylepi na auto czy na tyłek ?czy ma cheć to nosić czy nie, czy ma chęć się wyrozniać czy nie ? nie wasz cyrk i nie wasze małpy.i jeszcze do sonicsquad. ciekawe ze na zlotach poszukiwawczych moało kto jest w takim iewyróżniającym" się wdzianku. za to mozna podziwiac wszystkie mundury polowe świata, a i sam niewielu wędkarzy widziałem ktorzy nie byli w moraczach".moze nie chodzi o maskowanie tylko o wygode ? mniej żal jak się wyswini moracz zamiast wycierów w których trzeba śmigać do kościółka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me109 Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 :)) możesz sobie nawet na czoło przyszyć i pójść szukać z wykrywką przed głównym wejściem do Muzeum Wojska Polskiego jesli chcesz.Oczywiście że to twoja sprawa.Sugestia poległa bardziej na zwróceniu uwagi że póki co eksploracja w wykonaniu osób fizycznych jest nielegalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 ' póki co eksploracja w wykonaniu osób fizycznych jest nielegalna.'aż mi sie zajady zrobiły :)moze konnretniej ? bo jakos do mnie ta złota mysl" nie przemawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.