Skocz do zawartości

21 Grudzień

rotsen5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy któryś z kolegów w sposób szczególny szykuje się na ten dzień. Na różnych kanałach telewizyjnych słyszę tylko - ostatnie dni ludzkości - lub impuls elektromagnetyczny i brak prądu dla całego świata a sąsiad przyjdzie i ukradnie mi ostatni bochenek chleba . Tak że trzeba się zbroić i być przygotowany na wszystko. A wy koledzy co?
Napisano
nie biorę pod uwagę iż tego dnia nastąpi tz.koniec świata,ten dzień ma przyjść niespodziewanie(przyjdzie jako złodziej) a o owym dniu nie wie nikt ani aniołowie ani Syn Boży tylko sam Bóg. podobno sama data jest niemożliwa do ustalenia,przewidzenia,przepowiedzenia z tego powodu że Stwórca mówi o tym iż przesuwa ją ze względu na ludzi których chce ocalić do życia na nowej ziemi.wcale bym się nie zdziwi że załączą jakąś sztuczną zorzę...i oby tylko to. NWO?
Napisano

a ja 20.XII o godz.23.55 zasiadam w towarzystwie tego co na foto i czekam...
oby tylko nie okazało się, ze przeżyli wszyscy, a mnie nie odtrują po spożyciu tego maleństwa"!
dopiero by mi głupio było!!!

Napisano
Tak.Przygotowałem siatke na ryby,karabin na bizony,pudełko świeczek,wojskowe buty,ksiażke Sto potraw z patyka i jak zrobic elektrownie z opony od Jelcza",pożegnałem się z rodziną ( może być tłok potem )i napisaLem do Tuska że mu wybaczam jako dobry chrzescijanin.
dziki pies...czyżbysmy należeli do tej samej rodziny??? ;)
Napisano
a ja opłat nie porobiłem tylko zaszalałem, a końca świata nie widać,
jak teraz żyć koledzy, jak żyć ?!

ponoć Majowie 21 grudnia mieli Prima Aprilis :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie