rotsen5 Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 Czy któryś z kolegów w sposób szczególny szykuje się na ten dzień. Na różnych kanałach telewizyjnych słyszę tylko - ostatnie dni ludzkości - lub impuls elektromagnetyczny i brak prądu dla całego świata a sąsiad przyjdzie i ukradnie mi ostatni bochenek chleba . Tak że trzeba się zbroić i być przygotowany na wszystko. A wy koledzy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 3 x 0.7 na ryj, co by na drogę do piekła jeszcze ździebko zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 W piekle kociołek mówią że jest, to i na miejscu się coś upędzi. Ale na drogę rzeczywiście warto wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 nie biorę pod uwagę iż tego dnia nastąpi tz.koniec świata,ten dzień ma przyjść niespodziewanie(przyjdzie jako złodziej) a o owym dniu nie wie nikt ani aniołowie ani Syn Boży tylko sam Bóg. podobno sama data jest niemożliwa do ustalenia,przewidzenia,przepowiedzenia z tego powodu że Stwórca mówi o tym iż przesuwa ją ze względu na ludzi których chce ocalić do życia na nowej ziemi.wcale bym się nie zdziwi że załączą jakąś sztuczną zorzę...i oby tylko to. NWO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Ja poczynię przygotowania - zgrzewka dobrego browara i duże chipsy - będę oglądał koniec świata w telewizji... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Jakies whyski i obejze na zywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 a ja 20.XII o godz.23.55 zasiadam w towarzystwie tego co na foto i czekam...oby tylko nie okazało się, ze przeżyli wszyscy, a mnie nie odtrują po spożyciu tego maleństwa"!dopiero by mi głupio było!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 dzisiaj miałem koniec świata - teściowa wpadła z wizytą... A 21-go serio będzie koniec świata.... w tesco karpia zabraknie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me109 Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Tak.Przygotowałem siatke na ryby,karabin na bizony,pudełko świeczek,wojskowe buty,ksiażke Sto potraw z patyka i jak zrobic elektrownie z opony od Jelcza",pożegnałem się z rodziną ( może być tłok potem )i napisaLem do Tuska że mu wybaczam jako dobry chrzescijanin.dziki pies...czyżbysmy należeli do tej samej rodziny??? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 taa... i znowu pogoda dla bogaczy"!słyszałem, ze przeżyć mają tylko ci, co toyotę kupią!a mnie nie stać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Ok ja będę śledził koniec świata na facebooku i na pewno kliknę like it" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Co z tym końcem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Jeszcze kilka godzin zostało, trzymam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 A to nie miało być o godz. 12.12 ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 a ja opłat nie porobiłem tylko zaszalałem, a końca świata nie widać,jak teraz żyć koledzy, jak żyć ?!ponoć Majowie 21 grudnia mieli Prima Aprilis :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Po prostu literówka była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 A tak na poważnie to o której miał być ten koniec świata"?? Bo nie chciałbym przeoczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 miał być o 12.12 :d Tylko majowie nie wykuli na którym kontynencie i w której strefie czasowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Już się na ciepełko szykowałem a tu d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 sonicsquad coś w tym jestdziś o 12-tej zeszła ostatnia Panda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 a niech to..postawiłem całą forsę u bukmacherów że będzie...i znowu wtopa!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Chyba nie... Dzisiaj na zakupach - a był to wieczór - podeszła do mnie taka panda z tekstem - Pan da na wino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAWIGATOR555 Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Zdrowie wszystkich! niech koniec świata bedzie za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 Cholera, jutro znowu do roboty, a miala byc taka ladna katastrofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.