Skocz do zawartości

Niestety debile zagladają także tutaj

Jaro5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To prawda, przysłano mi kilka maili z wirusami, jestem przekonany że to koledzy" z forum. Dorwać takiego i zrobić mu przedziałek na głowie saperką!
Napisano
propo rozsyłania wirusów ... wezcie pod uwage ze nie wszyscy maja net w domu czy w pracy gdzie mozna sobie godzinami ustawiac outlooka, konfigurowac antyspamy i inne cuda antywirusowe. podejrzewam ze wielu z nas korzysta z kafejek i czesto widać ze programy pocztowe (jak wlasnie outlook) tu poinstalowane robia co chca mimo staran (i czesto wysylaja przy okazji odbierania poczty czy wyslania swoich wiadomosci) nikontrolowane zawiruszaone maile. z reszta pewnie ludzie korzystajacy z kafejek nie maja ani czasu ani ochoty na zabawianie sie w czyszczenie kompa z wirusow bo to robota obłsugi.
Napisano
Ja dostałem wirusy od kilku osób i spewnością nie robiły to celowo, poprostu wirus sam się rozsyłał bez ich wiedzy.
pzdr Romel
Napisano
Nawet niekoniecznie, już to kiedyś tłumaczyłem.
Wirus z zainfekowanego komputera forumowicza X może zostać wysłany do losowo wybranego innego forumowicza, ale jednocześnie posiadać jako nadawcę innego losowo wybranego forumowicza.

Przykład:
X jest zawirusowany
Y i Z są zdrowi
Któregoś dnia, Z dostanie email z wirusem, podpisany Od: Y".
Z wkurzy się na Y, choć to wina X :)))
Napisano
Ja byłem przez tydzień poza domem- komp, oprócz wyłączenia z zasilania był nawet fizycznie odłączony od kabla- a mimo to w moim imieniu"- został wysłany liścik z wirusem.
Ktoś ma mój adres w swojej książce adresowej, i wirus z tego skorzystał :-(
Napisano
Uściślę:
Nie potrzeba nawet wpisu w książce adresowej.
Wystarczy zazwyczaj... korzystanie z forum Odkrywcy"! Podstrony .html, .htm., .php trafiają do tymczasowych plików internetowych i siedzą aż do czasu ich wyczyszczenia (czyścicie?) Wirusik (robak) przegląda sobie właśnie takie pliki pod kątem adresów email, a na stronkach forumowych aż roi się od naszych adresów!!!!!
Napisano
Ja dostawałem już cuda różne z całej Polski, ale też i z całego swiata. Nie wiem jak mój adres tam się znalazł. Ważne że Panda to wszystko zjadła (mam nadzieję).
Napisano
Dobrze- ale jest na to jakaś rada?
Bo ja dziś dostałem list z opieprzem" za przesłanie listu z wirusem. Przepraszam stadninę koni w Zbrosławicach- ale ja do Was nie pisałem!
Napisano
Odkad wirusy rozpanoszyly sie w necie, 2 razy dziennie (to juz chyba obsesja ;)))))))) skanuje dysk mksvirem z onetu i mam spoko. Polecam ten sposob. Co do oprogramowania antivir, to jest zawsze opoznione. Pozdrawiam Karol
Napisano
Mam pytanie do bjar1 czy wysyłał do mnie pocztę, bo właśnie dostałem maila z załacznikiem zip. Chyba jednak wirus dalej krąży po forum.
Napisano
Witam,
ja dostaję od 4-6 zainfekowanych wiadomości dziennie. Ostatnia jaka przyszła do mnie była od Michalczewskiego. Trzeba być cierpliwym i od razu kasować.

Pozdr
Marcin
Napisano
Panowie tylko cierpliwość i szybkie kasowanie ! Ja również dostaje kilka takich wiadomości, ostatnio np. PZPN-u.

Pzdr AK77
Napisano
jacek1 - nic do Ciebie nie wysyłałem... jakiś gówniany wirus się podszył pod mój adres ,wcześniej zainfekowanego maila odemnie" dostał Beaviso.

pzdr

bjar_1
Napisano
Wczoraj znowu, Bjarze, wczoraj znowu!

Tym razem jednak jakaś inna treść była, swojska! Bez załącznika, za to z linkiem w treści, prowadzącym do strony:
www.nagielaski.prv.pl, czy coś a'la podobnie :)))

Kilka dni temu ściągnąłem uaktualnienie do MSIE, które podobno zabezpiecza przed funkcjonowaniem samorozsyłających się robali na moim kompie.
Napisano
Beaviso! Ten mail z linkiem do nagich lasek był wysłany przezemnie z pełną świadomością! To ja nie żaden virus :)
Nie ma się czego bać panowie ---> www.nagielaski.prv.pl :P

pzdr

bjar_1
Napisano
Wow, naked chicks!!!!!! COOOL :))))

Faktycznie, stronka full wypas, niezłe lale. Z przyzwyczajenia nawet wczoraj nie trudziłem się spojrzeć, lecz dopiero dzisiaj, po osobistej rekomendacji Kolegi, zdecydowałem się i nie żałuję :)))

Uuuu, baby, yeah!
Napisano
polecam wszystkim koneserom www.dansmovies.com ,pozdrawiam...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie