Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Panie i Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Mniemam, że panowie s-boj i boer pomylili fora. Ten pierwszy zacznie zaraz wiersze klecić a o drugi nie zna znaczenia słów a co dopiero historii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 s-boj! Odpowiem ci w zastosowanej przez ciebie formie literackiej metafory:Czujny jeleń ujdzie nawet watasze wilków a piękne to zwierze kojarzy się bardziej z osobami myślącymi podobnie jak ty, wierzącymi bezgranicznie w przyjaźń między narodami i altruizm w polityce."Ja przede wszystkim wierzę w zdrowy rozsądek, oraz to, że każdy powinien najpierw pilnować swoich sarenek.Mniemam, że panowie s-boj i boer pomylili fora. Ten pierwszy zacznie zaraz wiersze klecić a o drugi nie zna znaczenia słów a co dopiero historii..."A ja mniemam, iż to co mniemasz jest równie ważne, jak zeszłoroczny śnieg. Naprawdę dziwię się Adminom, że pretendujesz do ustalania, kto ma prawo i predyspozycje do pisania na forum, wymieniasz kto według ciebie tutaj pasuje, a kto nie, wypowiadasz się tak, jakbyś (o zgrozo) sam był Adminem, a osoby które w istocie pełnią te funkcje, wydają się udawać, że tego nie widzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Caly czas tylko mniemasz,obrazasz i kazdy temat indoktrynujesz , a w tych linkach o sprawiedliwosci dziejowej" nic niema , wiec jak sie nie rozumie znaczenia slow to lepiej ich nie uzywac , a poza tym to jestes adwokatem totala?, czy total gra wiecej niz jedna role w tym przedstawieniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 czy total gra wiecej niz jedna role w tym przedstawieniu?"Ja doliczyłem się trzech wcieleń. Chyba, że pozostałe, to ideowibracia bliźniacy ;)Nightmartio: Mniemam"Tylko kogo to jeszcze obchodzi?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 W temacie jak ładnie komuniści tłumaczyli obywatelom kto jest nie dobry...http://www.youtube.com/watch?v=Qu4P8Fu9tLocairo, s-boj please! choć jeden fakt historyczny w dyskusji, bo zawsze po s-boju blokują wątki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Tylko dziwnym trafem, mój post zamyka, a nie musi być wycinany. Wiesz dlaczego? Bo ja dzieląc się swoimi poglądami i obwarowując je argumentacją nie wjeżdżam w czyjś osobisty ogródek nabytego doświadczenia i wykształcenia, życia osobistego, poglądów dziadka i koloru spódnicy babki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Takie samo zdanie na temat 1611r , jak s_boj , ma super doradca pana prezydenta Nałęcz! Przypadek to czy norma dla tego typu ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 erwin, mamy wielu profesorów historii w kraju, wielu publikujących historyków. Dlaczego Twoim zdaniem mało kto podejmuje ten temat? Uświadom sobie, że z owym gloryfikowaniem sukcesów roku 1611, które nie odniosły żadnego trwałego skutku, jesteś w totalnej mniejszości. I co, ci wszyscy profesorowie, uczeni są durni, zakłamani, krótkowzroczni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Coś na temat nałęcza:W latach 1970–1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Pod koniec lat 80. był wśród działaczy tzw. reformistycznego Ruchu 8 Lipca. W 1990 został jednym z wiceprzewodniczących Socjaldemokracji Rzeczypospolitej Polskiej. Wystąpił z SdRP po ujawnieniu afery moskiewskiej pożyczki."http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Na%C5%82%C4%99czto też pewnie przypadek, choć czasem i norma..ps. nałęcz, ex. PZPR-owiec o szlacheckim nazwisku bywa też konsultantem historycznym daniela olbrychskiego, wyrażającego podobne poglądy, to też pewnie przypadek.W ogóle w Polsce wszystko jest przypadkiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Boer nie pitu-pitu o indoktrynacji bo sam jesteś człowiekiem wysoce sterowanym, i najgorsze jest to że jeszcze te brednie powtarzasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Zdaje się, że ostatnio wspominaliśmy tutaj PRL-owskie zaszłości innego profesora, którego zdaję się poglądy byś w pełni zaakceptował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Ale może mi się tylko zdaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 total, jakie brednie i jaki sterowany ? , a moze i glosy jakies slyszysz tez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustertal Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Ciekawi mnie czy rosyjscy lobbyści, co rusz rozwalający wątki dotyczące historii i relacji polsko-rosyjskich i polsko-radzieckich na tym forum, są świadomi swojej roli i czerpią z tego jakieś korzyści, czy są tylko pożytecznymi idiotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 tak Pustertal, awanse leżą już podpisane na biurku w Moskwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 spoko Boer, robienie z kogoś psychola", to też jedna z metod wypracowanych przez specsłużby PRL.Kolejny raz być może nieświadomie, ale używasz metod które jeszcze za starych czasów wymyślili towarzysze dzierżyńskiego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustertal Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Szanowny acer,nie Ciebie miałem na uwadze, pisząc swój post, ponieważ Twoje wypowiedzi, często sprzeczne z moimi, mieszczą się w ładnych różnicach poglądów politycznych i prawie zawsze są merytoryczne. Chodzi o ewidentnych prowokatorów i pieniaczy, którzy unikając rzeczowej wymiany argumentów, atakują rzadziej tezy, częściej forumowiczów, posiłkując się przy tym lichą erystyką przeszłej propagandy.Przykłady znajdziesz nieopodal.Pozdrawiam p-l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustertal Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Swoją drogą lobbowania, w jakimkolwiek interesie, nie ma co trywializować. To zjawisko równie stare jak prostytucja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Zwracam honor Pustertal,acer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Oczywiście nie będzie dla Boera kartki za wycieczkę prywatną i wpisy nie związane z wątkiem? gdzie tym razem jest zamordyzm moderacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 To może najpierw za oskarżenie forumowiczów o bycie rosyjskimi agentami bym proponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 jeśli trolle dla ciebie to forumowicze to widać po co pisujesz na forum.Grba! sorry prosiłem by @ , by posprzątać wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 A więc teraz wyzywasz użytkowników forum od trolli? Ciekawe tylko kto jest największym forumowym trollem, karmiącym się wszystkimi wątkami w Aktualnościach? Powiedz, czy ty się w ogóle czymś innym jeszcze odżywiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 @s-boj Mocne!!!;) Dobre!!!:) Od razu widać, że ty w innych działach nie bywasz a jedynie wysmętniasz się w czyichś wątkach. Żebyś podał choć jednego golutkiego fakta";)- nie ty jedynie bredzisz coś o własnych przemyśleniach i mniemaniach. Zrozum wreszcie, że nie zabiera się głosu bez znajomości tematu i historii.Załóżcie sobie z boerm wątek w dołku i piszcie do woli a nie śmiećcie komuś w temacie.Tytuł mogę podpowiedziećzłote mądrości i zbiór farmazonów s-boja i boera"Jak przeczytasz możesz poprosić moderatorów by usunęli twój i boera syf z wątku. Ja już pisałem o posprzątanie widać strajkują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.