szpak1 Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2012 jeden z pierwszych poważnych wyjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Nie jest źle - borat się posypał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 niektórzy mają tyle w tydzień chodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 ...a niektórzy w rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Ja tyle przez ostatnie 5 lat nie miałem...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Na start rzeczywiście pięknie, ja za pierwszym fenisiem kilka tygodni latałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 vis1939 Witaj w klubie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 I masz chłopie fajna glebę w okolicy. ja tak wyraźną boratynkę mam jedną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenit Napisano 3 Wrzesień 2012 Share Napisano 3 Wrzesień 2012 a niektórym to się dopiero po roku trafia , pojedynczy egzemplarz;)Całkiem niezle, nie takie,,skromne,,te Twoje początki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.