sonicsquad Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2014 wszystko od 6.99 do 9.99 jak zwykle w kerfur" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Auchan i Carrefour mocno zasypane Belloną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Styczeń 2014 Share Napisano 29 Styczeń 2014 W Auchan pełno Bellony i nie tylko...Ja, przy okazji zakupów paszy do domu, kupiłem np Rycerze i zamki... Niemal 400 st pięknie wydanego kompedium za ... 14,99 :-)Dodatkowo parę pozycji o Wehrmachcie na Froncie Wschodnim, Bitwa o Anglię, Monte Cassino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 17 Maj 2014 Share Napisano 17 Maj 2014 Pod koniec maja w sieci dyskontów Biedronka ruszy akcja Tanie czytanie". Sklep udostępni 550 tytułów książek w cenie 4,99 zł.w tym dużo o historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 4 Październik 2014 Share Napisano 4 Październik 2014 Obecnie w Biedrze akcja - kup 2 ksążki(cena ok 13zł) trzecia za grosz. jest parę tytułów - wspmnienia Zumbaca(kto nie ma i nie czytał polecam)jakieś 2 o Powstaniu Warszawski i ja kupiłwm Zmierzch bogów-wspomnienia żołnierza Nordland. Tyle widziałem w 1 Biedrze - w innych są pewnie inne tytuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Od dzisiaj do 5-tego listopada promocja na ebooki sprzedawane przez ebookpoint. Ceny od 9,90 do 19,90.W linku kategoria Historia, ale oczywiście można wybrać inne :) http://ebookpoint.pl/promocja/1142/1/1/200/63/0/136 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2014 Z dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2014 Wsio po dychu.... Kupiłem o dowódcach pancernych. Będzie coś na święta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Szkoda, że ostatnio to taki przekładaniec- Auchan-Carrefour-Tesco i z powrotem...Jasna tętnicza mnie zalewa, przy okazji, że ludziki taki b..ałagan robią, że nie ma szans przejrzeć regałów czy koszy- wszystko z sobą wymieszane...Kiedyś, przynajmniej, cenowo było to uporządkowane...PS Będzie coś na święta :)"Już mam- musisz mi pod choinkę coś innego poszukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Ja... und dann sagen Sie, dass die deutsche Körperschaftsteuer ich arbeite .... Nie ze mną te numery her Yeti... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 1 Czerwiec 2016 Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Z cyklu ''Wielki leksykon uzbrojenia wrzesień 1939'' ukazała się ciekawa pozycja nr.88--''Bagnety'' cena14.99złCiekawa str.63. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 W takim, do rudzika podobnym sporo książek wyd. Rebis się pokazało...Kilka pozycji na półkę trafi- wcześniej nie miałem mobilizacji, gdy miast 12.90 po 54.90 były :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Sklep na A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Ja tam nie wiem, jak on się u Was na wschodzie nazywa...To ten, co założyciel żabie udka i ślimaki pod spleśniały ser na śniadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 O widzisz, a ja wczoraj byłem i nic nie rzucili. Jutro zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Źle szukasz- oni nie rzucają w klientów książkami...One są na regałach w sklepie wyłożone- spokojnie podchodzisz, bierzesz do ręki, oglądasz... w sumie prosta procedura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Dzięki za instrukcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Grudzień 2016 Share Napisano 16 Grudzień 2016 Polecam się...Ja sobie np Między mocarstwami" Buttara, Dezerterzy" Glassa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 7 Marzec 2018 Share Napisano 7 Marzec 2018 tak wygląda półka z książkami w hipermarkecie A....n" w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Marzec 2018 Share Napisano 7 Marzec 2018 Straszna drożyzna w tej stolicy...Ja kilka interesujących mnie pozycji, kilka tygodni temu, w A... kupiłem po 1,99 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 8 Marzec 2018 Share Napisano 8 Marzec 2018 Na Ziemiach Wyzyskanych kilka tygodni temu (w styczniu) były po 4 PLN. Kolejne zatowarowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.