WykoP2411+ Napisano 5 Lipiec 2012 Share Napisano 5 Lipiec 2012 Przecież podpisu nie można nikomu zabronić;) Pomijając już sam ten podpis to napis H.W.D.P.wymyślił jakiś ćmok bo nie przez samo ,,H,, ten wyraz się pisze a przez ,,CH,,.Nie wiem po co reszta to papuguje bez chwili zastanowienia jak to się pisze.Z tym mandatem to chyba przebiłbym cię @traper,z 8 lat wstecz na protokole przesłuchania napisałem w miejscu podpisu ,,MAM W DUPIE SĄD,, oj dużo taki podpis kosztował,bardzo dużo.Sąd nie miał litości:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Traper ile miałeś promili ? Czy Cię puścili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Mieczysław WyszkowskiOstatni lot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 No, i to się nazywa mieć cojones" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 A Franek Dolas? i jego Brzeczyszczykiewicz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 To było mistrzostwo świata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 A naczelny bezrobotny tego kraju Ferdynand K. i jego:Kapusta i kwas" przed bramą Brandenburską:)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Lub chciałbym wstąpić do policji" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Albo, (c)hwała wielkoDusznym policjantom ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 8 Lipiec 2012 Share Napisano 8 Lipiec 2012 Chwała walecznym, dobrym policjantom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Hugo Wracaj Do Polsatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Chcemy więcej dobrych pól :) lub chowajmy wykopki do plecaka :):)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 9 Lipiec 2012 Share Napisano 9 Lipiec 2012 Janek uśmiałem się po pachy, ale pojechałeś chłopakom po gatkach. Pozdro. z BrzeguZnając życie pewnie na to nie wpadli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.