lesiu283 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Witam nabyłem ostatnio nową kolbę do mosina i chciałbym ,aby jej wygląd wyglądał starzej.oto link do tej kolby : http://allegro.pl/kolba-mosin-91-30-kompletna-i-magazynowa-i2419049629.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Trochę umiejętnej pracy papierem ściernym, szczotką drucianą, nieco przybrudzania i gotowe. Drewno samo w sobie nie wygląda źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAdam1978A Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Nie szkoda niszczyć takiego drewienka? Ja bym się dwa razy zastanowił,najwyżej zmatowałbym trochę lakier papierem 1200-2000.Zawsze można wrócić do poprzedniego stanu. Śladów szczotek i grubego papieru tak łatwo się nie usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Obstukaj dębowym kołkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Na wszystkie rzeczy są sposobyTrochę było by mi szkoda lecz twój wybórNaturalny sposób tutaj wypadnie najlepiejIdz na podworko i wytarzaj go w ziemi, porysaj itpspryskaj wodą i zostaw na działanie słońca kilka dni i gotowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 14 Czerwiec 2012 Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Może się powtarzam.Betoniarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu283 Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 Dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Historia się powtórzy jak z wojennymi niemieckimi kolbami do mausera.Puki był dostatek to jeden z drugim rekokowcem radośnie wierciło w nich i dłubało pod kiczowate znalowe repliki.Teraz ciężko nabyć oryginał pomiędzy wciskanymi jugo badziewiem,wszelkiej maści hiszpanami,szwedami itp.Szkoda niszczyć taki stan tylko dlatego,żeby Ci pasowała do wykopanego szrota kb.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 W tym to co pisze Vis1939 jest prawda.Na dodatek postarzysz" tą kolbę i straci ona na swojej wartości a efekt podejrzewam że zadowalający nie będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Dokładnie!!!Ja w ogóle nie rozumiem jak można celowo niszczyć oryginalny fant... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ta kolba wygląda wystarczająco staro". Nie ma sensu kombinować. Ewentualnie napisz do sprzedającego to Ci wybierze najgorszą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 AA już kupiłeś , nie doczytałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.