Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Dlatego ja po ciemku do Szkodnika do pokoju nie wchodzę...A na klocki w mieszkaniu działa miotła i szufelka- nie wracają do pudełek/skrzynek/szuflad, ale znikają ze szlaków komunikacyjnych. I to z szybkością światła*...* choć przekaz werbalny jest taki Mamo, mamo, ja nie będę z kubła na śmieci wyciągał..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Kurcze! Ale mnie osobiście szkoda tych klocków. Jako młokos odkładałem kasę by sobie kupić te moje ulubione - technics - a wtedy kosztowały krocie w Pewexie.... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Dlatego ja swoje przez -dzieści lat trzymałem.A teraz nie ma tygodnia, żebym kilku zestawów nie dokupił. Tyle, że część jest ... dla mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Moja mówi że stary dziad się klockami bawi - ale co ona tam wie gówniara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Bo są klocki i Lego.Dwa- choć część Lego to syf i patataj...Teraz czekam na sierpień i Władcę Pierścieni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Jak obstawiacie naszych z Ruskimi?Pewnie przegrają ,ale mam nadzieję że będzie 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 ja liczę na 2:1 dla nas (choć podejrzewam ,że może być odwrotnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 O widzę że optymistów tutaj mamy :) Ruscy to mocny zespół. Ale kibicujmy nas\\ym i liczmy na dobry wynik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Może drugi cud nad Wisłą?Franciszku prowadz na Tychaczewskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Właśnie dziecko pije Tyskie,pokićkało mi się chodziło o Tuchaczewskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 3:2 dla naszych:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Nuta dla chłopaków Smudy na rozgrzewkę :)http://www.youtube.com/watch?v=QQZwM77OBPIhttp://www.youtube.com/watch?v=pXMcNrxWEMY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Szwed Brodata 3podcina potem macha rękami i kręci głową - ic nie było, nic nie było":))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 SFA JAK W FINALEspotka się Ukraina i Rosja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Ruscy nas rozjadą - jak tylko strzelą pierwszą bramkę naszym siądzie psycha :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 rozsądnie obstawiam 4:0 dla ruskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 3:1 dla kacapów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 ja obstawiam 3:1 dla czerwonoarmistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienny Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 1:0 albo 2:1 dla naszych! Kurde trza by wierzyć w naszych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 2:0 dla ruskich niestety ;-( mam nadzieję że się pomylę i będzie 2:0 dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Panowie....niech naszych opaczność Boża chroni w meczu dzisiejszym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Rosyjski niedźwiedź pożre nasze kurczaczki na naszych oczach:-) Obstawiam 3:0 dla reprezentacji Rosji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Oni z tym swoim zmutowanym orłem już sami w sobie są groźni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 A we Wrocławiu ktoś na Sky Tower wywiesił baner z przekreślonym sierpem i młotem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 12 Czerwiec 2012 Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Banner nic tu nie pomoże. Ani obraz z Częstochowską nad bramką, ani brzoza w bramce:-) Nadchodzi zimny prysznic dla naszej reprezentacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.