sanshin Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 i jakie wrażenia po wyjeździe?Jakies ciekawe fanty?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Czesc. A jk myślisz co tu mogło być ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 czesc Sp17 trzeba przyznac, ze jak tylko sie dowiedzielismy co wykopales to wszystkim skoczyla adrenalina, szkoda,ze.... :)PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 ale znalazłem w niedzielę srebrny uchwyt - jest tu na identyfikacji oraz opakowania przedwojenne po paście do butów .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 czesc o pascie slyszalem ale co do uchwytu to musze przyznac, ze nie mialem okazji zobaczyc wczesniej........jedyne co mi pozostaje to pogratulowac znaleziska....... chyba jedna z ciekawszych zeczy jakie sie trafily Ps. ktos napisal, ze to moze byc od lustra, moze tego, ktore stalo w wozowni????a wczesniej wisialo w palacu............PzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 HejWszystie fanty byly swietne, ale najlepszy byl wyjazd w tak swietne i historycznie" obciazone miejsce!!! Rozpalic ogien i napic sie kawy" ;) przy kominku Bismarcka to cos co nie kazdemu sie moze udac.Ogólnie wyjazd swietny(ukłony w stronę Helgi Oksiowej ;)) a ze fanty nie zupelnie takie , hmm no coz ileż mozna żadac mi tam pare monetek wystarczy.Fajnie bylo oby tak dalej!!HerussPS.Tylko szkoda ze Latebra nie byla w sile bo pod naszym okiem odkopali by tunel hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Przykro mi, ale było dużo roboty przy wyciąganiu dużego sejfu o którym mowiłem.Mam nadzieje ze jak się spotkamy to juz będa fotki. Co do tunelu to nic straconego, ale to jak się skończy wysyp na sejfy. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Przykro mi, ale było dużo roboty przy wyciąganiu dużego sejfu o którym mowiłem.Mam nadzieje ze jak się spotkamy to juz będa fotki. Co do tunelu to nic straconego, ale to jak się skończy wysyp na sejfy. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 9 Lipiec 2004 Share Napisano 9 Lipiec 2004 Witam i o zdrowie pytam ;)W środe 14.07 o 17.30 w Dworku spotkanie w Towarzystwie Przyjaciół Sopotu" Przybywajcie jest kilka ciekawych wątków do obgadania.HerussPS.Pisze ten post w imieniu Oksia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam!Panowie mam pytanie czy nie ma któryś z was na zbyciu wolnego skrzydełka bezpieczmika od mausera?Stan obojętny byle by sie trzymał.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 11 Lipiec 2004 Share Napisano 11 Lipiec 2004 Witam!Panowie mam pytanie czy nie ma któryś z was na zbyciu wolnego skrzydełka bezpieczmika od mausera?Stan obojętny byle by sie trzymał.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 14 Lipiec 2004 Share Napisano 14 Lipiec 2004 Witam!Mnie niestety nie będzie.Mam tylko jedną prosbę żeby tylko ktoś okrótce streścił na forum o czym była mowa i czy szykuje się jakiś wyjazd.Będę wdzieczny .pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lipiec 2004 Share Napisano 19 Lipiec 2004 Witam kolegow - cos dawno nie spotkalismy sie a tu widze kolejne spotkanko mnie ominelo - czy nie lepiej byloby powiadamiac z automatu mailem bo ja tu rzadko zagladam. Mam mala sprawe do omowienia -narazie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Chciałbym poinformowac że czwartek (29.7) odbedzie sei w Gdańsku rekonstrukcji walk o poczte Polskiej o godzinie 12- tylko zapomniałęm gdzie to ma byc ...:) przy jakiejs bramie . postaram sie to zdarzenie zfilmowac jak by ktos niemugł przybyćpozdrwaiam -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Postaram się być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Troche nie tak .właściwe info tutajhttp://www.gdansk.pl/gdansk/article_news.php?category=512&article=2254&history Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Nie chodzi o Pocztę a o rekonstrukcję walk w powstaniu. 11.45 przy stoczni Gdańskiej.http://www.gdansk.pl/gdansk/article_news.php?category=512&article=2254&history= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Mogł by ktos mi powiedziec dokladnie gdzie odbedzie sie ta rekonstrukcja ?? chodzi mi o miejsce ,czas itd ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Gdańsk: mała brama do Stoczni Gdańskiej ,wystawa drogi do wolności "-29 lipca ,godzina 11:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 mój błąd źle zrozumiałem przez odgłos silnika samochodu i przygniatajacy mnie skuter :D pozdor i sorx -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Onyx- mam nadzieje że byłeś z kamerką .Ja zrobiłem pare fotek i mały filmik .Kilka dałem na głównym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpień 2004 Share Napisano 3 Sierpień 2004 kiedy jakis wypad lub spotkanie ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 WitamNarazie sezon urlopowy, Oksio wyjechal i bedzie za jakis czas wiec wszystko w TSP-sie zwolnilo na jakis czas, ale mozna sie spotkac na neutralnym gruncie nic nie stoi na przeszkodziePozdr HEruss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Kiedy proponujecie takie spotkanko?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bil Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 czesc jestem za spotkaniem aczkolwiek nie wiem czy dam rade osobiscie przyjsc-pracuje od 18 do 6 ( do konca tygodnia a moze dluzej :( ) wiec nie bede podawal propozycji co do daty spotkania....... jesli ustalicie termin jakiegos wypadu dajcie znac moze wykroje troche czasu Ps. Onyx byles na jarmarku???? nabyles cos ciekawego????pzdroBIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.