Skocz do zawartości

Spotkanie w Towarzystwie Przyjaciól Sopotu

oksio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
czesc
o pascie slyszalem ale co do uchwytu to musze przyznac, ze nie mialem okazji zobaczyc wczesniej........jedyne co mi pozostaje to pogratulowac znaleziska....... chyba jedna z ciekawszych zeczy jakie sie trafily
Ps. ktos napisal, ze to moze byc od lustra, moze tego, ktore stalo w wozowni????a wczesniej wisialo w palacu............
Pzdro
BIL

Hej
Wszystie fanty byly swietne, ale najlepszy byl wyjazd w tak swietne i historycznie" obciazone miejsce!!! Rozpalic ogien i napic sie kawy" ;) przy kominku Bismarcka to cos co nie kazdemu sie moze udac.Ogólnie wyjazd swietny(ukłony w stronę Helgi Oksiowej ;)) a ze fanty nie zupelnie takie , hmm no coz ileż mozna żadac mi tam pare monetek wystarczy.Fajnie bylo oby tak dalej!!
Heruss
PS.Tylko szkoda ze Latebra nie byla w sile bo pod naszym okiem odkopali by tunel hehe :)

Przykro mi, ale było dużo roboty przy wyciąganiu dużego sejfu o którym mowiłem.Mam nadzieje ze jak się spotkamy to juz będa fotki. Co do tunelu to nic straconego, ale to jak się skończy wysyp na sejfy. Krzysztof

Przykro mi, ale było dużo roboty przy wyciąganiu dużego sejfu o którym mowiłem.Mam nadzieje ze jak się spotkamy to juz będa fotki. Co do tunelu to nic straconego, ale to jak się skończy wysyp na sejfy. Krzysztof

Witam i o zdrowie pytam ;)
W środe 14.07 o 17.30 w Dworku spotkanie w Towarzystwie Przyjaciół Sopotu" Przybywajcie jest kilka ciekawych wątków do obgadania.
Heruss
PS.Pisze ten post w imieniu Oksia

Witam kolegow - cos dawno nie spotkalismy sie a tu widze kolejne spotkanko mnie ominelo - czy nie lepiej byloby powiadamiac z automatu mailem bo ja tu rzadko zagladam. Mam mala sprawe do omowienia -narazie!!!

Chciałbym poinformowac że czwartek (29.7) odbedzie sei w Gdańsku rekonstrukcji walk o poczte Polskiej o godzinie 12- tylko zapomniałęm gdzie to ma byc ...:) przy jakiejs bramie . postaram sie to zdarzenie zfilmowac jak by ktos niemugł przybyć

pozdrwaiam -=OnyX=-

czesc
jestem za spotkaniem aczkolwiek nie wiem czy dam rade osobiscie przyjsc-pracuje od 18 do 6 ( do konca tygodnia a moze dluzej :( ) wiec nie bede podawal propozycji co do daty spotkania....... jesli ustalicie termin jakiegos wypadu dajcie znac moze wykroje troche czasu

Ps. Onyx byles na jarmarku???? nabyles cos ciekawego????

pzdro
BIL

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie