kamil99karpik Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Witam,chciałem zapytać grono gdzie tanio i dobrze kupię replikę Polskiego munduru z II Wojny Światowej. Dokładniej chodzi mi o coś typu: kurtka mundurowa wz. 19 i bryczesy wz. 36. + owijacze. Może też być zwykły mundur porucznika piechoty 1939. Błagam o pomoc, nie mam w czym jechać na rekonstrukcję bo z poprzedniego wyrosłem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Tam gdzie poprzedni...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Porucznika piechoty i wyrosłem? Śmiech na sali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Na porucznika to by się wiedza przydała a nie mundur..Tanio w tej kwestii nie oznacza dobrze, poza tym zależy ile dla kogoś oznacza anio"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Tanio i dobrze to się można szarym mydłem umyć,albo szczypiorek zasadzić a nie brać się za rekonstrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 A z takim podejściem i na tak zadene pytanie to wątpię aby grono"odpowiedziało,inaczej niż powyższymi wpisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 Janik Bydgoszcz.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 21 Kwiecień 2012 Share Napisano 21 Kwiecień 2012 A jednak grono odpowiedziało inaczej. Choć nie zasłużył...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 22 Kwiecień 2012 Share Napisano 22 Kwiecień 2012 No nie zasłużył......Janik mnie swędział na końcu języka...Ale jednak wolałem szare mydło:)kamil99karpikDobrze Ci radzi kolega tomala_kikol ,nie zawal i pochwal się za jakiś czas co z tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertJanosik Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 Witam Serdecznie Nie zakładam nowego tematu, lecz dołączę się do tematu...ale nie pytania :DZajmuje się rekonstrukcją, mam z resztą już jeden kompletny mundur żołnierza USA.Ale czas przyszedł na żołnierza Polskiego...Zbieram i zbieram wyposażenie, które niebawem zbiorę do przysłowiowej kupki :)Czas przyszedł na mundur. Chce aby był jak najwierniejszą kopią oryginału. I tu pytanie na dzień dzisiejszy kto robi prawie doskonałe repliki owego munduru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 21 Październik 2013 Share Napisano 21 Październik 2013 Firma Lancier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horhe Napisano 23 Listopad 2013 Share Napisano 23 Listopad 2013 Wyjdę z cienia i ja Ci uszyję. W sieci latwo znaleźć kontakt do mnie i zdjęcia wyrobów dla wielu grup rekonstrukcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.