eksplorator1995 Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Aha dodam, jeszcze jedno , niektórzy myślą , że tylko przy wykrywce schudniecie , chodząc z wędką spinningową można przejść nawet do 10 km lub wioslowć łodzią po całym jeziorze (przypominam na spinning z łodzi biorą dużeokazy) :).Przykładowy film video z portalu yt.http://www.youtube.com/watch?v=eaOaI4QHaucTutaj ten pan łapał na tzw GUMĘ" biały twister przypominający rybkę , tą przynętą podbijamy i zwijamy żyłkę podbicie 2 przekręcnia kołowrtokiem znów podbicie i tak w kółko..Jak widać spinning ma kilka przynęt który ma charakterystyczny styl wędkowania.
eksplorator1995 Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 O akurat się zrozumieliśmy panie Darku z wędkowaniem z łodzi :)
fuks_ag Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Magnes neodymowy z linką pozwoli pogodzić obie pasje łowienia i poszukiwania;)
Hebda Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Widać tematy lubią się powtarzaćhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=638899#1287737
jan-80 Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 Ja osobiście godzę te dwie pasje i jest super :) jak wiemy nad jeziorkiem można trafić niezłe rybki ale również niezłe fanty :)Pozdrawiam
zbyniek Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 Ja również godzę, bo nie zawsze jest ochota na kopanie i nie zawsze na łowienie, co prawda ostatnio więcej czasu spędzam w lesie (bo nie opłaciłem składek), ale muszę powrócić w łaski kija i wyskoczyć nad wodę.Bo co jest piękniejsze jak wstawanie lipcowym porankiem przed wschodem słońca, siedzeniem między wysokim tatarakiem, oddalony od cywilizacji, otoczony parującą zewsząd wodą i pięknymi zielonymi drzewami, wsłuchanym w śpiew ptaków i wpatrzonym w brodzące blisko brzegu kaczki, jedząc śniadanie i pijąc gorącą herbatę z termosu - na niewygodnym krzesełku?! Aż chce się żyć
horzak Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 ....i czekanie na tą pierwszą rybkę! och tak to jest to !Pozdrawiam:)
morek Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 A ja tam raz rybki raz piszczałka i jest lala.
bubbers Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Przy spiningu schudnąć?Polecam spakować plecak i iść na 4dzionki w las połazić za zrzutami jeleni.pozdro
lina_90 Napisano 12 Kwiecień 2012 Napisano 12 Kwiecień 2012 Jak połączyć przyjemne z pożytecznym? Sposób bardzo prosty, w zeszłym roku będąc na rybach wyłowiłem z brzegu przy okazji skrzyneczkę na ammo do mg :) Zjadę do domu na weekend majowy to podrzucę foto.
eksplorator1995 Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 No to nieźle.Ja latem na wakacjach połączę wykrywacz i spinning po prostu najpierw się kąpać itd potem na spinning z 2 h , następne godzinki z wykrywką po plaży bo trzeba ćwiczyć , jeszcze trochę i kanar ogarniąty :D
velmont66 Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 niektórzy lubią blondynki niektórzy brunetki z tym tak samo niektórzy z piszczałką śmigać po lesie wolą inni marnować czas nad jakaś wodą z wędką w dłoni
Nephilimer Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 Bo nie samymi gratami żyje człowiek? Ja poluję, wędkuję, poszukuję, a w wolnych chwilach pracuję jako dziennikarz i co? Moje fanty nie rdzewieją - po prostu człowiek musi czasem odpocząć od robienia w kółko tego samego:)
zbyniek Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 velmont66To, że lubisz z piszczałką śmigać po lesie" nie znaczy, że nie marnujesz czasu, bo w tym czasie mógłbyś zrobić inne rzeczy, które są ważniejsze, chociażby naprawa wiszących drzwiczek od szafki, albo zagipsowanie pęknięć na ścianie. Tyle ile jest ludzi na forum, tyle odrębnych zdań i różnych opinii na jeden temat, a ocenianie czy coś jest marnowaniem czasu, czy też nie, po prostu nie przystoi.Nephilimer napisał: Bo nie samymi gratami żyje człowiek" - dodam, że nie gratami, ale fantami:) a tak się zgadzam w całej rozciągłości. pozdr
bubbers Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 A ja poluję z wykrywką z wędką,chodzę za porożami,poluję na sumy na węgorze,kocham las i wodę.Od dziecka moim życiem jest las i woda i tego się trzymam pozdro
bubbers Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4BA2POUhCOM&feature=relateda to moja muza która mnie dopinguje.pozdro
traper6 Napisano 26 Maj 2016 Napisano 26 Maj 2016 http://www.cda.pl/video/6547fbKtóry tak łowił ?A temu gościowi z filmu na taki typ łowienia polecałbym ekstremalną przygodę w dorzeczach Amazonki :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.