YARD Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Akcja reklamowa - dohymnu.Q-a dlaczego nasz hymn ma kojarzyć się z piwem Warka.Ja nie mówię że nie pije piwa, ale chyba są jakieś granice.Czy można hymn wykorzystać w akcji reklamowej, czy jest na to paragraf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Nie wiem,czy jest na to paragraf (raczej artykuł),ale ja też wolę wódkę ! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Dobrze i tak że go Górniak znowwu nie śpiewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 święte słowa ;P do tej pory jak widzę Górniak to same zęby i pięści mi się zaciskają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Co się czepiacie kobiety?Starszawa już,gdyby 18 tka jej groziła toby kolanka się ściskało.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Widziałem tylko przelotem.Myślałem, że to jakaś akcja patriotyczna:O a tu taki syf...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 zamiast paragrafu skuteczniejszy bojkot warki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PA5f1iUmvzU Można tez trochę idiotycznie ale na wesoło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.