Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Może się wstydzą miastowego sztachetą w pacę przywalić?Nie wiem- może wyskocz z gangu a kufajkę załóż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Vis - no on nie bierze nic, co nie ma waffenamtów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Yeti kufajki nie mam tylko morówke oficerska radziecka ale gumofilce to nosze obowiazkowo jako stroj typowy powszechnie obowiazujacy,plus jest tez taki ze golic sie nie musze codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Acha Yeti pamietaj jak sie zapuscisz w te strony to jak zalozysz gumofilce to oczysc je z rzepow na futerku-rzepy nie sa mile widziane-to niechlujstwo-o gumofilce trza dbac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Umaluj jeszcze nos na fioletowo i jakaś flaszka powinna wystawać z kieszeni.O tym że trzeba stać conajmiej 6 godzin pod sklepem nie wspomne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Nadwojciech do najblizszego sklepu to ze 3 km...wyprawa do sklepu to konkret... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Rzepy na gumofilcach i trzeźwy ogolony pysk rzeczywiście mogą uchodzić w pewnych kręgach za faux-pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 W sumie wyprawa do sklepu po flaszke to jest wydarzenie,normalnie to sie pije swojska,kupna to od swieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Kolego Vorax to się właśnie tak zaczyna najpierw pijesz teraz juz dbasz o gumofilce ale pamiętaj o tym :Człowiek wyjdzie ze wsi ale wieś z człowieka nigdy" ;-)P.S Kolego Nadwojciech w takie mrozy tez musi stać 6 godzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 vis tak calkiem na serio, moj jedyny sasiad jak jedzie do miasteczka(10 km) to zaklada wyglancowane gumofilce i garnitur-to jest prawdziwa wyprawa.(pisze serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 No klasa gość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 aro no wiec ze mna jest ten problem ze ja ponad 30 lat bylem miastowy nad czym ubolewam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Trzeba,dlatego właśnie gumofilce a nie gumowce. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 vis coby nie powiedziec naprawde w porzadku gosc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Ja sie boje tylko jednego-spiewu w chorze co niedziele(obowiazkowe sprzatanie co roku dam rade)Moze jak zrobie dobre id tej tabliczki to bede mial odpuszczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 po jakimś czasie zauważysz, że ci pijący to jest raptem kilka/naście sztuk, tylko że mają dziwny dar bycia jednocześnie pod każdym sklepem i na wszystkich przystankach.Od meneli można fajne namiary trafić na fanty.Też mieszkam na wiosce i powiem jedno - autorytetem znacznie większym niż ksiądz jest jego kobita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Szaman ciekawie prawisz,natomiast u mnie na koloni i na wsi pija niemal wszyscy (wiecej lub mniej)swojak to drobna waluta,odnosnie wiesci o fantach i miejscach to juz moglbym ksiazke napisac.Sklep jest jeden przystanki sa dwa.Kobita proboszcza to jest ciekawy temat i tym mnie zaskoczyles... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Kobita proboszcza to jest ciekawy temat i tym mnie zaskoczyles..."Bo w Tobie jeszcze resztki człowieczeńs... tfu mieszczucha zostały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Yeti to sa resztki mieszczanstwa ktorych chce sie pozbyc no i mam ochote sie zmenelizowac tfu zwiesniaczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Jeśli tylko zaczniesz choć z wyglądu Jakuba Wędrowycza przypominać, to przyjeżdżam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Ekh ekh, chciałbym zauważyć, że to uczniowie szkół ze wśi osiągają lepsze wyniki w nauce i są zazwyczaj bardziej kulturalni jak mieszczuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Hmmm narazie mam 3 pary gumofilcow i gole sie co drugi dzien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Ja nie wiem, czy Vorax do szkoły chodził...bez względu na jej położenie administracyjne.A ukończenie, to już całkiem inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 Yeti do szkoly chodzilem ale sporo wagarowalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 a to aby na pewno jest wieś, czy osiedle popegeerowskie???To dwa skrajne przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.