Skocz do zawartości

Czy u was na wsi, też tak piją ?

Vorax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Yeti kufajki nie mam tylko morówke oficerska radziecka ale gumofilce to nosze obowiazkowo jako stroj typowy powszechnie obowiazujacy,plus jest tez taki ze golic sie nie musze codziennie

Acha Yeti pamietaj jak sie zapuscisz w te strony to jak zalozysz gumofilce to oczysc je z rzepow na futerku-rzepy nie sa mile widziane-to niechlujstwo-o gumofilce trza dbac.

Kolego Vorax to się właśnie tak zaczyna najpierw pijesz teraz juz dbasz o gumofilce ale pamiętaj o tym :

Człowiek wyjdzie ze wsi ale wieś z człowieka nigdy" ;-)

P.S Kolego Nadwojciech w takie mrozy tez musi stać 6 godzin ?

po jakimś czasie zauważysz, że ci pijący to jest raptem kilka/naście sztuk, tylko że mają dziwny dar bycia jednocześnie pod każdym sklepem i na wszystkich przystankach.
Od meneli można fajne namiary trafić na fanty.
Też mieszkam na wiosce i powiem jedno - autorytetem znacznie większym niż ksiądz jest jego kobita!

Szaman ciekawie prawisz,natomiast u mnie na koloni i na wsi pija niemal wszyscy (wiecej lub mniej)swojak to drobna waluta,odnosnie wiesci o fantach i miejscach to juz moglbym ksiazke napisac.Sklep jest jeden przystanki sa dwa.Kobita proboszcza to jest ciekawy temat i tym mnie zaskoczyles...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie