morek Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Nowy Targ o 6 było -27 wrrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Żeby nie było tak jednostronnie. Mój rekord tej zimy to jakieś +35 w cieniu :)Doczekamy, doczekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 hehe +35 to raczej nam nie grozi ;) bynajmniej nie prędko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 To tak dla rozgrzania atmosfery w ten lodowaty wieczór, w oczekiwaniu na lato, lub choćby na przedwiośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Teraz ciekawiej :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 No tak, to ja tu trochę plaży, łódeczki, bo od patrzenia na wcześniejsze zdjęcia to się zimno robi, a koledzy tylko o jednym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 sonicsquad zapomniałeś o koleżance w narodowych barwach, ja w niej widzę delikatnie okryty potencjał :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabuh Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Sigis - nie o jednym, tylko jeśli już o jednej, ale i tak nie, bo co najmniej o dwóch w/g załączonych fotek. A są one gorące (te fotki rzecz jasna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Kmienie mi tu przesuwają, piasek mieszają... zaraz jeszcze statystki rozbiorą... więcej zdjęć nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Dziś rano - 21 stopni. Jak zwykle nie odpuściłem soboty.....3 godzinki w lesie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 dziś rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 po południu się ociepliło hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 więc trzeba się wykąpać,woda taka ciepła i mokra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 Ten rekin chyba tą grubą połknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Ja już lata doczekać się nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Dotychczas ukrywałeś swoje prawdziwe ja"...A tu nagle aż taka szczerość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 Babeczki uciekły, ale przyszła Helga.... Swoją drogą jeżdżąc po Europie, widywałem parę razy ładne Niemki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 12 Luty 2012 Share Napisano 12 Luty 2012 To poprosimy zdjęcia. Najlepiej ładna Niemka na francuskiej plaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Ładna Niemka to oksymoron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Swoją drogą jeżdżąc po Europie, widywałem parę razy ładne Niemki..." - Ale Polskim h robione :) jak mawia mój kolega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Jak zobaczysz ładną rodowitą Niemkę to na spokojnie możesz do niej po polsku zagadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Jest prawie ciepło metoda na zimno http://www.joemonster.org/filmy/41916/Tak_sie_jezdzi_na_lyzwach_w_Norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Ee, to przecież norweskie lato. Tam się na łyżwach jeździ latem, zimą tylko narty! Bo narty dobrze wpływają na mięśnie, zwłaszcza kobiet:)Kiedyś słyszałem taką historyjkę. Norwegię nawiedziły duże mrozy. Wnuczek, zmartwiony, dzwoni do babci mieszkającej na północy kraju.- Babiu, podobno u was tak zimno?- Nie, dlaczego, normalnie. Zaraz sprawdzę, poczekaj... nie, -10, normalnie.- Tak? A w telewizji mówili, że -40.- Aaa, -40 to na zewnątrz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko113 Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Rozbroiło mnie to ;)ci to dopiero mieli zimę na wesołohttp://www.joemonster.org/filmy/41980/Tupu_tup_po_sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.