szczurek_1979 Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 słyszeliście o czymś takim? normalnie jak w tym filmie... tylko wyleciało mi z głowy z jakiego :(http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Tajemnicze-dzwieki-z-nieba-Sa-slyszalne-na-calym-swiecie,wid,14194959,wiadomosc.html?smgajticaid=6dcd1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Rano wyjrzałem przez okno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Ale spoko, bez paniki. Fachowcy czuwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 martian to nie o te filmy ni chodziło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 szczurek_1979"Film-naki"?Może to płyty tektoniczne się ruszają.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek523 Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Pewnie chodzi CI o Wojnę Światów"?Teraz będę się bał chodząc w nocy po poletkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 ooo Woja Światów :) to było to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Ściurek- znów miałeś bliskie spotkanie z Wędrowyczem? Ugościł, jak widzę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasde Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Z Melem Gipson'em- nawet fajny jak ktoś lubi fantastykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 Yeti to ja Wędrowycza ugościłem :) od perełki mocnej zaczęliśmy a skończyliśmy... no właśnie nie wiem na czym skończyliśmy, nie pamiętam ;) A Jakub złapał azymut na Fajsławice i polazł gdzieś, ino gumofilce moje przez pomyłkę wziął a jego boję się nawet do ręki wziąć ;) muszę gazmaske skombinować bo bez tego nawet nie podejdzie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lindenhof Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 a ja kilka lat temu czytałem w jakiejś durnej przepowiedni, że na 2012 przewidywany jest kontakt z obcymi. wtedy się pośmiałem a teraz te dzwięki do śmiechu nie nastrajają. mam nadzieję że to bzdura. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Światowa zawierucha z ACTA..Sytuacja wokół Iranu a wcześniej śmierć Kima i nowa władza w Korei..Dźwięki" obcych..Chciałbym zacząć wierzyć że to wszystko przypadek..Panowie, jak przepowiednia się nie myli, to mamy prze**ane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Nie p...e, ale już za chwilę Error2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 ACTA = error 2012 = kto zgasi światło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 Jak zwykle gasi ostatni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.