Barson1 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Syn stwierdził że się starzeje bo już zimno i w teren mi sie wyjść nie chce....( a wszak na polu urwanie głowy ....)Ech ta młodzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Jak mawiał starożytny góral będąc w moim wieku Kiedyś byłem piękny i młody- dziś jestem już tylko piękny" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Jaki stary ?? rocznik 1975 jest najlepszy ;-)Dla kolegi tadziu6 od 2004 roku na forum szacun kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 Pawcion123, to jak Ty się urodziłeś, ja już z PI smigałem po terenie. Na plus wychodzi to, że o tyle lat więcej wspomnień.Ech, jest co wspominać. A ile jeszcze przede mną?Kondycyjnie może nie tak jak 20 lat temu ale za to z zapałemnie mniejszym. Jutro zbiórka o 8.00 i wypad w teren, halniaczek zaczął dmuchać to śniegu trochę ubędzie.A piwko wtedy jest najsmaczniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Koledzy ale ręczni zremisowali CUD!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Zremisowali,zremisowali...a 5 lutego stuknie mi 41 wiosenek-jeszcze dwa takie mecze i niewiem czy doczekam cholercia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 21 Styczeń 2012 Share Napisano 21 Styczeń 2012 Co by udowodnić sobie.....skacze na czterdziestkę ze spadochronem....a co mi tam...świat nie tylko do młodych należy :D ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 Barson, jak wsiądziesz do aeroplanu, nie zapomij wziąść spadochronu.I go pózniej otworzyć.Piękna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2012 Feld, wyrzuć telewizor. Będziesz zdrowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Normalnie forum starych pierników i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Kiedyś to były Dziady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Tadeusz,a sentyment do starych mebli,militari,aut,sprzętów audio,kobiet,ludwisarii wzrasta czy maleje?Bo ja osobiście odnoszę wrażenie,że przynajmniej u mnie wzrasta.Czuję się zdziadziały chociaż moje chłopaki/dzieci/ totalnie nie myślą o zrobieniu ze mnie dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 ...., kobiet, ..."Czy to znaczy, że zgodnie ze stereotypem masz coraz młodsze a samochody tylko czerwone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Raczej czerwone ponczochy...wtedy moj niepokój wzrasta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Yeti....bez tak dalece posuniętej wyobrazni proszę.Trochę szacunku dla siwych włosów.Kobiety też starsze a wiesz dlaczego.....?Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Taa...Ci bogaci, to mają przekichane- muszą jeździć autami bez dachu, pić stare wino, jeśli spleśniały ser... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Taa i na filety z ryby ich nie stac tylko na ikrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2012 Dzieci3, sentyment do wszystkiego co ma dusze", wykonane przez dobrego rzemieślnika i oko potrafiące pocieszyć to mam.A z tym zdziadzieniem, to już nic nie mówię.Dzisiaj po 8 godzinnej wycieczcce, dopiero teraz czujęjak zaczyna pobolewać co nieco.Muszę z 15 KG.z siebie zdjąc bo za ciężko to wszystko nosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 Niech zima się kończy, bo mnie żona to musi prawie turlać do samochodu :) Przydało by się już trochę zrzucić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Styczeń 2012 Share Napisano 22 Styczeń 2012 co tam jakieś 70-te,60-te to był czas na przychodzenie na świat ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.