Skocz do zawartości

Tak mnie naszło.

tadziu6

Rekomendowane odpowiedzi

Userem jestem już pare lat. Znajdkowiczem juz tyle,że jak to się mówi, konie tego wieku nie dożywają.Dzięki Odkrywcy" poznałem wielu fajnych pasjonatów z Polski". Fajnie jest tak od czasu do czasu się spotkać, polatać po dziewiczych terenach, {dla niedowiarków, są takie}i jak się trafi coś fajnego, to się cieszyć z tego jakby to było trafienie w lotto głównej wygranej.
Nigdy nie brałem do domu, tego, przez co miałbym mieć jakikolwiek problem.
Tak się zastanawiam, dla niektórych poszukiwaczy jest to powodem komplikacji życiowych przez to, że wydłubują to co niedozwolone jest przez prawo Polskie. Po jaką cholere to bierzesz do domu. Przecież pewne jest to,że to zawsze wyjdzie, a znajomych z dużymi uszami jest w około pełno.
Co chciałem przekazać?
Niech to jest naprawdę fajne, co robimy.
Z pozdrowieniami, tadeusz

tadziu6:
Userem jestem już pare lat" (2004-09-15 19:31:00)

Visku,tyle lat i czysta teczka u tadzia6 (poza jednym ostem) jednak coś znaczy:) Nie to co niektórzy u których by przeczytać teczkę trzeba największego monitora:)

Niestety odznakwzorowy user"nie ma :)

Tadziu- dla nas najlepszym wyróżnieniem jest młodzież, która przejmuje po nas pasję". To co zobaczyłem w oczach młodego-16 lat" gdy znalazł swoje pierwsze sreberko- bezcenne. Żona -nauczyciel historii w gimnazjum tylko pomstuje", bo u niej na zaliczenie trzeba zdać mazurek Dąbrowskiego???,a ja tylko mapy,historia(z wykształcenia inżynier informatyk)i jadźka, gdy po kilku godzinach wracamy z pola... A młody" najwyższa średnia w gimnazjum, a i ze starym na pole wyskoczy... Za prę lat będą mówić na nas dinozaury, choć u nas tylko niemczyzna- Głogów i okolice ...Pozdrawiam wszystkich zakręconych na tym punkcie- nie dorobkiewiczów"...

Przepraszam za przynudzanie, ale dziś mi stuknęło 37 roków, whiski i inne napoje uwydatniły żółć i inne żale do dzisiejszej sytuacji, no i ta góralska" krew (Nowy Sącz, a dokładniej Piątkowa, Paszyn...)

doom1,najlepszego!

Karabin,nie u mnie moc na zdejmowanie:)

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=682626#1191086
(Dargen prorok,2011-01-19 21:58:27)
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=664999#989492

Trzeba być cierpliwym:)
Jak to ktoś kiedyś powiedział(napisał) trza mieć silnie zwarte pośladki..

Woytas?kiedy amnestia?
:)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 23:01 20-01-2012

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie