Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Witam!Pytanie do modów ; Czy to jakaś cenzura czy co ? Moje niektóre posty są usuwane . Chciałbym znać przyczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 O...! Przepraszam zły dział . Miało być w Hyde Park. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Z ciekawości- a cóż te niedobre mody tym razem usunęły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 No sytuacja powtarza się już któryś raz. Myślałem że to jakaś awaria servera czy co ? Np Koleżanka Alicja piszę że będzie na 100 % więc bez podtekstu pytam jako kto ? Mod na to żebym nie prowokował a wszak to pytanie nie miało wzniecić awantury itp . Było czysto teoretyczne - późniejszym poście zapytałem się czy koleżanka należy do jakiejś grupy i ten post tez został usunięty. Jakoś wyjadacze" na forum prowokujący kłótnię arogancko odnoszący się do nowych użytkowników nie są cenzurowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 alicja2011 ? no coś ty, przylatyje z Kanady ? kiedy ? rozwiniemy czerwony dywan ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Powód jest prosty jak... budowa cepa.Mój wpis/prośba o nieprowokowanie do kolejnej bzudrnej dyskusji był jak najbardziej serio. A Duńczyk, jako mod pilnujący Działu Rekonstrukcji posprzątał ( w tym wątku akurat ) bicie piany i OT.Czy mogę w czymś jeszcze pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Koleżanka należy do grupy - takiej co długo nie gości na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Panowie wybaczą ale nie znam koleżanki Alicji więc zapytałem.A pytając Koleżankę Alicjie nie chciałem pić piany.Chyba zaszło małe nie porozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 My również, tfu tfu, nie znamy osobiście kolegi Alicji.. Ale kobieca intuicja* podpowiedziała nam takie a nie inne reakcje. Zwróć jednocześnie jak mocno tors ma już Alicja obwieszone...* takie tam- nie znasz się na tym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 * miało bić piany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Barson1;Tak to jej oryginalny kolor.Skrzynki do MG często było adoptowane" przez sanitariuszy. konrad-90 (16 / 4) 2012-01-02 20:12:31A wiesz może jaki to jest mniej więcej wzór?? bo zapiecie jest inne niż to pospolite, najcześciej spotykane Barson1 (860 / 47)2012-01-02 20:16:43Przeszukałem parę pozycji w domu i w żadnej nie występuje owa skrzynka. stock84 (3076 / 70)2012-01-02 20:36:36poprosze o zdjęcia tych pozycji w celu zweryfikowania co ty tam w domu masz.Nie wiem czemu miał służyć arogancki zwrot kolegi wobec mnie no ale wytaczacze to sobie brakiem wychowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Zawsze możesz napisać do niej/niego na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Szkoda czasu . A kolega stock84 już od dawna poluje na mnie".http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=689786#1276494 P.SWątek do usunięcia żeby nie zaśmiecał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 ależ nie zaśmieca, nie zaśmieca :)zawsze nam miło, jak Użytkownicy widzą tylko samo zło w Modach ... a mogłoby byc tak fajnie bez nich - przecież i tak nic nie robią, tylko się czepiają, kasują i wlepiają :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2012 Panie Tyfusie...wszak nic takiego nie powiedziałem . Jeżeli kolega ma takie zdanie ;] Raczej bez modów forum by nie funkcjonowało....możecie sie czuć jak bogowie - przywilej i obowiązek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Jesteś Bogiem"Słyszę to niemal codziennie:)Tylko na forum niknę w tłumieNie to co kiedyśeh,stare czasyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 22:18 02-01-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Odnośnie kol.Alicji2011,to w nocy ok godz. 3.30 wypisywała same trollusy i kasztany,o pewnych podtekstach w id. nie wspominając (mod oczyszczający wie o czym mówię) ,tak więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2012 Share Napisano 2 Styczeń 2012 Zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.