stock84 Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Najładnieszy mój medalik a pare jeszcze w pudełku leży co prawda nie jak u bjara bo ja lasowiec jestem, polami gardze:)
latający holender Napisano 9 Styczeń 2012 Autor Napisano 9 Styczeń 2012 wiemy wiemy stocku że Ty tylko ciężkie rzeczy:)Twojego medalika nie ma w Katalogu.Są tej wielkości 3 wersje ale różnią się bardzo szczegółami na pierwszej stronie i opisem na odwrocie.
Rottontoy Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 Witam!Medalik jakiś znajomy, jak bym go parę dni temu gdzieś widział.... No i znalazłem :)http://wcn.pl/shop/details/605http://wcn.pl/shop/browse/34Pozdrawiam!!
Rottontoy Napisano 9 Styczeń 2012 Napisano 9 Styczeń 2012 2gi link mi zły wskoczył :)http://wcn.pl/shop/details/1171
rajek Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 bjar_1 widzę u Ciebie w pudełeczku z medalikami małą kostkę z dwoma ogonkami, co to jest?Mam też taką, na każdym z boków jest symbol gwiazdy Dawida a w każdej gwieździe jest jeszcze jakiś symbol.
latający holender Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Napisano 10 Styczeń 2012 O rany Yeti..... przepraszam wszystkich ! jak to teraz uporzadkować ?
latający holender Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Napisano 10 Styczeń 2012 rajek,to żydowski bączek hanukowy.Wpisz w wyszukiwarkę,było kilka razy na forum.
latający holender Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Napisano 10 Styczeń 2012 Yeti,Bóg zapłać dobry człowieku.Porządek już jest ! Wszystkich wcześniej piszących @ bardzo z ukłonami przepraszam.
latający holender Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 trafiło się skromniutkie sreberko
latający holender Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 ta ozdóbka u góry też chyba sreberko,wyszła z ciężkiej ziemi w takim stanie.Poniżej 10 kopi i medaliczek! z MB.Pozdr ! Może do jutra?:)
gero Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Gratulacje,milo popatrzec na ladne monetki.Pozdrawiam
saperfts Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 kol holender masz nosa do tych spraw widze:]] pozdr M:)
latający holender Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 ostatnio jakoś mam nosa do przygód.dziś na miejscówce trafili mnie panowie którzy otwierając portfel mieli legitymację po jednej stronie i znaczek po drugiej.
emes Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Uuu (nomen omen) holender!I jak się to spotkanie skonczyło,możesz jakieś szczegóły przytoczyć?
latający holender Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 nie wiem jak skończyłoby się to spotkanie w normalnych warunkach...Panowie po przejściu mokrym polem(cywilne auto zostawili na poboczu drogi) ładnie się wylegitymowali,i ten starszy pyta co pan tutaj robi?" po czym wyraźnie zdziwiony mówi:- my sie chyba znamy !-być może mówię,proszę się przypomnieć( a adrenalina na okoliczność spotkania grzeje:))Okazało się że Pan mnie pamięta z akcji sprzed 10 laty i to w innym mieście,gdy jakiś żul sieknął policjantowi na Rynku gazem podczas próby zatrzymania.Uciekając wpadł na moją posesję.Ponieważ byłem przed domem ten chwast chciał mnie kopnąć z rozpędu.Weszło ładne Dashi barai(przechwycona noga którą próbował kopnąć),a że u mnie bruk to musiało boleć:)Nadbiegli policjanci,posprzątali.Pogadaliśmy chwilę i każdy wrócił do swoich zajęć.Wiecie co mnie wprawiło w zdumienie ? Facet widział mnie raz,10 lat temu.I po takim czasie mnie rozpoznał !Bezapelacyjnie,naprawdę,z taka pamięcią nadaje się on do swojej roboty !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.