Sobiepan Napisano 28 Maj 2012 Share Napisano 28 Maj 2012 podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Przepraszam, że tak się wtrącam, ale mam pytanie.Załóżmy, że jest 6:00 wpadli już do mnie men in black", i rozpoczyna się przeszukiwanie. Znaleźli moją ekspozycję w pokoju(pół ściany podków itp:), i co dalej? zawijają to na stara i jadą w stronę zachodzącego słońca, czy szukają dalej? Co zrobiliby w miejscu takim jak na fotce?Tam ledwie da się wejść, a co dopiero mówić o robieniu większego syfu. Wynieśli by ten majdan z piwnicy na podwórze,a po nie znalezieniu niczego w piwnicy zostawili by to tak jak leży?PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Wezwą MPO i pojedzie wszystko na wysypisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 @wino wzywają wówczas psa z przewodnikiem jak pies coś wyczuje to masz posprzątane " jak sobie posprzątasz. O ile wrócisz nazajutrz. Ale też metodą wzrokowa dobry śledczy oceni czy jest sens wyciagać graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 A pies wyczuje 13 CKMów wz.30 ukrytych za słoikami z kompotem?MW wyczuje, ale broni już raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 29 Maj 2012 Share Napisano 29 Maj 2012 Nie jestem pewnien ale chyba są psy które są szkolone do wyniuchania molekół prochu tak więc 13 czy 130 sztuk jak zjednej niedawno było przedmuchiwane" - pozamiatane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Oto finał sprawy panowie ,mógłbym walczyć,ale nie mam ochoty włóczyć się po sądach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 komentarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Ludzki sąd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Cóż mam powiedzieć,pani prokurator miała piękne nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Osąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 A co będziesz robił przez te 4 miesiące? Szpital, hospicjum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Rozczaruje cię-Zieleń miejska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Duże miasto? Osobiście wolałbym zieleń niż 2 instytucje, które wymieniłem wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Poznań,na cytadeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Hi,hi,hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Mieli Cię ukarać a nie nagrodzić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 No napisałem ze pani................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Młody,przystojny,ynteligentny-itp. itd -cóż mam powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Że oficjalnie rozbrojony jesteś i po wyroku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Nic dodać,nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 27 Czerwiec 2012 Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Weź ze sobą wykrywacz...jest szansa na recydywę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2012 Szczerze mówiąc to po wyroku mam dużo lepsze relacje i z wojskiem i policja,przykład(policja przywiozła mi na fort betonową bombę lotniczą ćwiczebną) ot tak ,gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.