zbyniek Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2011 Temat wałkowany przynajmniej 3 jak nie więcej lata, z mizernym jak dotąd skutkiem...Temat aszej odznaki" głośno obił się o forum, wątki rozwijały się piorunująco szybko... lecz szybko zdychały.http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=666619#1013607Niektóre nie tak szybko:http://odkrywca.pl/nasza-odznaka,642359.html#642359Doszło nawet do skutku:http://www.odkrywca.pl/propozycje-odznaki-glosowanie-,663673.html#663673I co dalej? Chyba, że coś przeoczyłem, nie doczytałem, nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Nadaję Ci więc order honorowy Gwiazda Odkrywcy" z liśćmi bobkowymi, diamentami i cyrkoniami. Noś go z dumą. Wykonanie na koszt własny według własnego projektu. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro75 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Panowie ziemia jeszcze nie zmrożona a wy już takimi pierdołami się zajmujecie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Sam jestem ciekaw :) Fajnie jakby powstała taka odznaka, chętnie bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 Wszyscy by byli chętni, ale trza se samemu zrobić.PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 8 Grudzień 2011 Share Napisano 8 Grudzień 2011 No i gitara.Odznaki nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Do działu reklamy i promocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Panowie nie ten kierunek ataku. Napierajcie na redakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 ale redakcja ma nas w Loli!więc napieramy na administracje forum aby z naszego ramienia napierała na redakcje bo ot najbliższa do nich droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Administracja starała się wszystkimi kanałami... Można zawsze na Warszawę z oponami podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2011 Jestem za!!! mam z 40 zalegających na warsztacie i szukam odbiorcy.Czyli odznaki nie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Woytas ;) daj tylko hasło ;) mam dwie na zbyciu tylne do c360 ;) ale by dymiło ;)szczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Lubię dźwięk, jak te druty w środku pękają i jęczą, gdy się opona spala! Takie iąąąąąą...." :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Panowie! Pierwsza demonstracja w Warszawie nie związana z polityką! Toż to w historii się zapisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Czemu u mnie chcecie jarać gumy?Sztab Odkrywcy w Breslau siedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Wrocław od zawsze poddaje się ostatni." :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 13:25 09-12-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Bo mają wunderwaffeYetiego..:)Z odznaką to mają racje chłopaki,wzór został wylosowany,większość forum ma swoją plakietkę-Łódzkie,Mazowieckie,Poszukiwania.Czesi mają swojego krecikaMy też mamy krecika ale odznaki brak..Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 13:29 09-12-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 To może by tak a własną rękę" rypnąć zamówienie tak na 30? sztuk i po kłopocie? ;) Myślę że rozejdą się jak świeże bułeczki.... Chociaż pozostaje kwestia praw autorskich... Chyba że autor odstąpi od roszczeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Mogę Wam odkryć wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 W pierwszym poście tego wątku są linki do ukrytych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 to jak?? szykować te opony?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Ja mam proste pytanie,mianowicie na cholerę Wam ta odznaka" ??? Jakoś nie mogę tego pojąć.Dla lansu? przed kim? skoro na nawet najmniejszy szelest grzybiarza w lesie padacie plackiem w jeżyny niczym pod serami CKM-u:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Dla lansu...przed jeżynami :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Grudzień 2011 Share Napisano 9 Grudzień 2011 Przekonałeś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.