Skocz do zawartości

W Muzeum WP bez zmian...

Wyro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a eksperta uznaje się tego, kto dysponuje wiedzą specjalną"
i wszystko jasne.
djęcia Kraza są ogólnie dostępne w sieci"
Nie zrozumieliśmy sie.Ja proszę abys zamiescił zdjecia z renowacji abyśmy wszyscy w końcu wiedzieli jak nalezy sie do renowacji zabierac.
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Teraz zrozumiałem dlaczego wszędzie robisz za eksperta.
a eksperta uznaje się tego, kto dysponuje wiedzą specjalną"
Właśnie taką jak widac posiadasz.Nie specjalistyczną , ale specjalna.W sejmie tez jest taki poseł , który ma wiedzę specjalna i tez wszędzie tak jak Ty węszy spisek.Otóż wyjaśniam , nie jestem pomsee ale wyobraź sobie , że chciałbym dysponowac taką wiedzą jak tu wymieniony Pomsee.Tak ze niestety nie podam Ci żądanych zdjęc.Nie spytam po co Ci one bo się domyślam.
Napisano
kicereb znaleźć w necie zdjęć kraza jest banalnie prosto, problemu nie ma, wiadomo gdzie jest, można zobaczyć na własne oczy i sprawdzić namacalnie (w przeciwieństwie do Sapera)

Nie trzeba węszyć żadnego spisku, pewne przegięcia widać z daleka.

Wracając do artykułu padły w nim dość wyraźne sugestie (dla niektórych pewnie insynuacje) dotyczące delikatnie mówiąc mało klarownego nabywania muzealiów przez MWP.
Biorąc pod uwagę dobre imię i państwowy charakter takiej instytucji utrzymywanej z budżetu Państwa (jak i prawo prasowe) ktoś z decydentów (a najlepiej sam Pan Dyrektor) powinien publicznie odnieść się do tez artykułu
Napisano
Acer , zgadzam sie z Toba co do treści podanego artykułu.Kłopot w tym że ja normalnie zaczynam sie bac już otworzyc lodówke aby mi z niej Wars vel Draco vel Lodołamacz vel Piotr Lewandowski nie wyskoczył.Człowiek orkiestra , normalnie.A najlepszym podsumowaniem mojej wypowiedzi niech będzie grafika zamieszczona przez Zbigniewa Okuniewskiego.
Napisano
Kolego lew 1988, tyś chyba nie otarł się nigdy o studia? Gdyby tak było, wiedziałbyś, że prace naukowe bardzo często pisze się w osobie trzeciej", a nawet w pierwszej osobie liczby mnogiej- uważamy, że...", wysuwamy tezę...", pozwolimy się nie zgodzić", mimo iż autor jest JEDEN. Co do dziwnej nominacji dyrektora muzeum, mam wątpliwości. Być może on jest najlepszy, tego nie wiem, ale sam mechanizm przypomina mi szeroko stosowaną przez obóz rządzący, słynną już zasadę Staszek chciał się sprawdzić".
  • 7 months later...
Napisano
W MWP miany, a tutaj cisza jak po śmierci organisty:
http://www.msz.gov.pl/Janusz,Cisek,powolany,na,stanowisko,Podsekretarza,Stanu,w,MSZ,53410.html

Struktura organizacyjna i pracownicy MWP
p.o. dyrektora Muzeum Wojska Polskiego:
dr Henryk Idzi Łatkowski
http://www.muzeumwp.pl/struktury.php
Napisano
Dawno nie zaglądałem, ale się ustosunkuję. Z góry czym innym jest pisanie w pracach naukowych o sobie jawnie, a co innego pisanie pod 10 nickami o sobie samym w trzeciej osobie żeby sobie dodać odrobinę powagi w rozmowie toczonej na forum, kiedy inni uważają cię za osobę skończoną w danym środowisko i niepoważną.... O czymś to raczej świadczy tak jak napisałem, nie jest to raczej normalne zachowanie, a raczej uciekanie się do podstępnych wybiegów. PS. o moją edukacje się nie martw ponieważ właśnie ukończyłem wyższe studia na poważanej uczelni z wynikiem bdb, jak chcesz to ci ksero dyplomu podeślę....
Napisano
Właśnie takie wpisy Panie (o nazwisku podobnym do tego, na punkcie którego masz jakąś obsesję) świadczą, że cyt. nie jest to raczej normalne zachowanie"....
Napisano
Świadczą o tym że punkt widzenia moderatorów różnił się od mojego punktu widzenia - żyje w realnym świecie a nie świecie forum O"

W twoim wypadku Panie 1988 (również Lewandowski) punkt widzenia dalej znajduje się na poziomie zerwanej gumki od tornistra

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie