Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Właśnie, już parę warsowych" spraw zostało umorzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 No to po co ten hałas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Wiesz, ludzie zawsze muszą dać upust swoim emocjom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 a może bo: normy zachowań z Marsa" - niekoniecznie są akceptowalne...jak widać - przez szerokie grono Postaci...niejednokrotnie posiadających doświadczenia osobiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 My Polacy, donosicieli nie lubimy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 bardzo upraszczając i wypłycając... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 ale sens jest OK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 hm...znane mi Twoje zdolności percepcji - pamięć - umiejętności analizy - czytania ze zrozumieniem - artykulacyjne tworzą niedosyt wobec takiej opinii...czyli ja wiem, że Ty wiesz"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Nie ten temat, nie warto się wysilać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Właśnie, już parę "warsowych spraw zostało umorzonych."A parę toczy się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbigniew Okuniewski (TPS) Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Ależ oczywiście toczą się, tak i nawet były przesłuchania pewnie do The Voice of Poland !!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 dajcie sobie spokój, poczekamy zobaczymy... wars grzmiał i grzmieć będzie ale deszczu puki co z tych grzmotów nie było i raczej nie będzie.chłopak lubi pisać, to niech piszę, jego wola... więc próżna ta dyskusja. pantera, saper, teraz MBP... kto obstawia co następne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Ja...Ja ...JA!! Ja obstawię teraz Towarzystwo Przyjaciół Sopotu ;) Obstawiam właśnie tą organizację. ;))) A tak swoją drogą zastanawiam się skąd on bierze tyle kasy na wysyłanie tych donosów? Może handluje sprzętem? Bo w końcu ma w statucie swojego" muzeum że to co znajduje się/ czy znajdzie w zbiorach należy do właścicieli muzeum czyli Piotra Lewandowskiego(warsa98) i Zygmunta Adamskiego, bo z biletów to raczej nie ma kasy bo ...nikt nawet nie wie dokładnie gdzie i jak można zwiedzić to muzeum". Brak strony internetowej czy choćby jakichkolwiek wiadomości na ten temat. Dlaczego? Ciekawa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Szanowni Forumowicze.Gdyby ktokolwiek , kiedykolwiek , gdziekolwiek zapytał mnie czy byłem obecny przy podejmowaniu decyzji o wycinaniu dziur" w sztugu podczas wydobycia baszty to odpowiem TAK.Gdyby ktokolwiek kiedykolwiek , gdziekolwiek zapytał czy podczas tamtej debaty na temat dziur" był obecny Piotr Lewandowski to odpowiem TAK.Ja co prawda załapałem" się przypadkiem i na wydobycie i na naradę ale decyzję podejmowało kierownictwo" akcji w składzie mjr. Pytlak , kpt(wtedy) Ogrodniczuk , Zbigniew Okuniewski , Piotr Lewandowski , Mama Piotra , Marian Baliński ,i zupełnie przypadkiem Ja.Było to po urwaniu haków i było wiadomo ze do kół sie nie dostaniemy wiec pozostała tylko i wyłacznie ta opcja.Wiec teraz pisząc paszkwila na MBP Piotr Lewandowski podpierdolił sam siebie.Cieszę sie ze wreszcie to zrobił bo tłumaczenie jemu że przegina nic nie dawało.Więc jesli Ktos jeszcze ma zamiar kogos gdzieś uwalic niech pomyśli czy nie strzela sobie w stopę.I pomimo mojego skłócenia z TPS jeśli Zbigniew Okuniewski bedzie potrzebował w razie wojny mojego zeznania w tej sprawie to może na mnie liczyc.Piotrze Lewandowski albo Draco(jak wolisz) w tej sprawie jestem za TPS i MBP a przeciw Tobie.PozdrawiamP.S.Proszę Administracje o usunięcie tego konta po wyswietleniu posta.Jaca 2003 - Jacek Dąbrowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Co jest ciekawego ?Kto chciał to widział muzeum. Były tam i bywają osoby piszące w tym wątku. I nie mam tu na myśli siebie.Nie wypowiadam się tu za właścicieli muzeum, ale według mnie niektórym osobom winno się tam zatrzasnąć drzwi przed nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Takie trzaskanie drzwiami gwarantuje sukces finansowy i wizerunkowy tego muzeum. Trzaskajcie sobie więc do woli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbigniew Okuniewski (TPS) Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Do Jacka Dombrowskiego mimo dzielących nas różnić Dziękuje za Twoją propozycje, jeśli będzie taka potrzeba skorzystamy.pozdrawiamZbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 O kurczę, a ja zastanawiałem co się z jacą dzieje bo zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Los muzeum akurat nie zależy od bytności w nim forumowych pianobijców takich jak ty Korowiow. Nie bądź zbyt okrutny dla swojej klawiatury :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korowiow Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Acer, miłośniku świętej własności ludowo-państwowej" dalej serce bije ci po lewej stronie?Coś mi się wydaje, że twój idol Wars zmienił zdanie a ty dalej mu wazelinę serwujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Panowie proponuję zakończyć ten pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Kłam temu co pisze TPS i Jacek Dąbrowski zadają dokumenty. A te mówią same za siebie. Organizatorem akcji był TPS. Z ramienia organizatora akcją kierował pan Zbigniew Okuniewski.Dziury na życzenie organizatora wypalało wojsko. Są na to zdjęcia. Poddziałem wojska kierował wyznaczony oficer. Za wojsko nie mógł podejmować decyzji ani TPS, ani żadne kierownictwo" cywil bandy. Tutaj odpowiedzialność ponoszą konkretne organizacje (TPS i Wojsko Polskie) oraz wyznaczone przez nie osoby.I tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Nie dziwne, że to prywatne muzeum zgody na wydobycie sdkfz 6 nie dostało skoro wg ich statutu" wszystko co tam mają należy do nich to raz, a dwa czemu sdkfz jako własnośc skarbu państwa miałoby przynosić dochód, ze sprzedaży biletów prywatnej ininicjatywie jakie jest to ich śmieszne muzełum" ;) a nie być pokazywane w MBP w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 Widzę ze Wars (Draco) nie odpuszcza.Oks tel chyba do mnie masz a jak nie to napisz na inertech@interia.pl Jakby co to staję po jasnej stronie mocy.Pozdrawiam Jaca 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 22 Październik 2011 Share Napisano 22 Październik 2011 No to pokaż te dokumenty publicznie a fikasz tu nie wiadomo z jakimi bajkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.