tomala_kikol Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Panowie... Kto korzystał z usług firmy kurierskiej, która jest szybka i tania? Chodzi mi o jak najszybsze dostarczenie wykrywacza na serwis do Gdyni... Polecicie coś solidnego?Pozdro t_k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Szybko i tanio?Poza tym, że pomijaj firmy" typu GLS, OPEK, Siódemka*, to nie załatwiaj bezpośrednio w firmie k. ale przez rokerów", którzy mają podpisane umowy z większością takowych. Przy hurtowych zakupach/umowach, z miłą chęcią dzielą się wynegocjowanym rabatem.Ja, standardowo, korzystam z TNT, UPS i DPD.* prywatne i zawodowe doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 A fe !Nie godzi się reklam zamieszczać...Żartowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 26 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2011 To nie reklama tylko rzetelna opinia zadowolonego i usatysfakcjonowanego użytkownika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 W sensie że bigos z kotów ciepły dociera ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 A po co? przecież najlepszy odgrzewany po 3 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 26 Wrzesień 2011 Share Napisano 26 Wrzesień 2011 Popieram słowa visa po kilku dniach sie ładnie tłuszczyk oddziela, a wszyscy wiedzą że smalczyk najzdrowszy:)Polecam firme\\stronę: https://www.kurjerzy.pl/Wysyłkę palety załatwiłem szybko i sprawnie, więc z paczką tym bardziej nie powinno być problemu.HOWGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja korzystam z UPS i jak do tej pory nie miałem niespodzianek z tą firmą.A fuj, nie lubię kotów, za długo się gotują ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 odkotujcie się od kotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Koty są niezbędne do życia- inaczej Woytas, na wyjazdach, głodny by chodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Ja do tej pory najmniej problemów miałem z DPD. Zawsze wszystko było ok. Z UPS miałem taki problem żę zaginęła jedna z dwóch paczek (ale to na 90%celowe działanie kuriera z którym miałem zatarg przy odbiorze). Co do TNT to nagminnie zostawiają mi nawet drogie paczki po sąsiadach (bez wcześniejszej konsultacji telefonicznej ze mną) reklamację mogę sobie w .... wsadzić bo nikt nie raczył nawet na nią odpowiedzieć.Więc moim zdaniem tylko DPD, można zamówić no przez stronę: www.furgonetka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Panowie, a koty wcześniej oskubujecie czy opalacie bo mi te kudły wiecznie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Najlepiej ogolić, bo podczas opalania wydziela się okropny zapach i sąsiedzi dziwnie się patrzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 PRZEPIS NA GULASZ Z KOTA: mięso kota ok. 1 kg cebula 3 szt. czosnek 2 szt. papryka słodka 1 łyżeczka przyprawa typu vegeta 1 łyżka majeranek 1 łyżeczka liść laurowy 1 szt. pieprz 0.5 łyżeczka koncentrat pomidorowy 30% 3 łyżeczka por 0.25 szt. marchew 0.5 szt. olej 1 łyżeczka mąka pszenna 1 łyżkaMięso umyć, wytrzeć papierowym ręcznikiem,pokroić w kostkę (wielkość dowolna wg uznania). Cebulę pokroić,zeszklić na patelni,przełożyć na talerzyk. Na tej samej patelni,obsmażyć mięsko na złoty kolor. Dodać, cebulę, pokrojoną marchewkę,cienko pokrojonego pora. Wszystko zalać wodą(wody ma być tyle żeby przykryć mięso. Dusić 15 min na małym ogniu,pod przykryciem. Po tym czasie, dodać vegetę,listek, pieprz,paprykę,zmiażdżony czosnek. Majeranek i koncentrat pomidorowy. Dusić! Aż mięsko będzie miękkie(ale żeby się nie rozpadało). Na końcu dodać łyżkę mąki,rozrobioną z odrobiną wody i zaprawić sosik. Gotując jeszcze około 5 min. Podawać z ziemniakami lub makaronem. smacznego! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Sposób gotowania kota ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 Wszyscyście są ALF'y z planety MELMAK.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 27 Wrzesień 2011 Share Napisano 27 Wrzesień 2011 sonic wszystko ok, ale czasem, jak kto lubi mozna dodać troche jagód jałowca wtedy zupełnie jak dziczyzna.Jeszcze jedna ważna uwaga mięso z kota podajemy z jakimś tanim kwasem np. Arizona"HOWGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 28 Wrzesień 2011 Share Napisano 28 Wrzesień 2011 A do tego frytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Pokasztanili... Ponabijali... Ok wątek można zrzucić do zsypu wszystko juz wiem... PZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.