pikami Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Ktoś może wie, kto nosił takie blaszki.
pikami Napisano 31 Sierpień 2011 Autor Napisano 31 Sierpień 2011 Ktoś może wie, kto nosił takie blaszki.
pikami Napisano 3 Wrzesień 2011 Autor Napisano 3 Wrzesień 2011 Jedna litera i wszystko zmienia, to jest GEBR.BUCH(bracia Buch).W 1882 tą firmę platerów wykupił Norblin .
arklas Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 Wygląda jak tabliczka z nazwiskiem woźnicy, mocowana do końskiej uprzęży.
honker Napisano 29 Listopad 2012 Napisano 29 Listopad 2012 witam,rozejrzał bym się raczej za jakimś przedsiębiorcą bo ze dwa lata temu znalazłem blaszkę z takim samym imieniem i nazwiskiem,nie była z drzwi bo była za tandetnie zrobiona raczej coś jak przywieszka przy dużo gabarytowym ładunku.poza tym mam wrażenie że u mnie był napis marki,niestety nie pamiętam czy przy nazwisku czy z tyłu.ze względu na stan poszła na złom. pozd.marek
Pytanie
pikami
Ktoś może wie, kto nosił takie blaszki.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.