Nadwojciech Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 Też dziś taki dostałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Sierpień 2011 Share Napisano 13 Sierpień 2011 zmiany zmiany na forum, będzie dział randkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 A to tylko w angielskiej wersji dostałeś?Witaj Pozdrowienia dla was moi drodzy mam na imię panna Julia. Czytałem o Ciebie na tej stronie (odkrywca.pl) i postanowiłem się z Tobą i będzie szczęśliwy, jeśli będzie moim przyjacielem. Chciałbym, jeśli Odpowiedz do mojej skrzynki odbiorczej (julietjulietjjj@yahoo.in) tak, że mogę powiedzieć więcej o sobie, a także wysłać moje zdjęcie dla Ciebie wiem, kim jestem. Mam nadzieję usłyszeć od ciebie. (julietjulietjjj@yahoo.in) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Też takiego maila otrzymałem :),ale nie ma się czym przejmować Panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Dlaczego chłopaków na ziemię sprowadzasz?Już myśleli, że branie mają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 A mnie olali :(Niepotrzebnie wiek podawałem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Krecik nie martw się ja też nie dostałemPS. z tym wiekiem to może faktycznie jest coś na rzeczy, muszę sobie zmienić nik na steell29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Może i masz słuszność Steell...ale w takim razie Yeti dostaje tylko spam z funduszy emerytalnych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 A myślałem, że pogróżki od grotołazów za napędzanie im stracha:)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 tez dostałem takiego meila co sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Też dostałem coś takiego, od Anuszki; takie jakieś rosyjsko brzmiące..., ale po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 e nie takie maile dostaję na adres...Nawet wątek założyłem na ten temat :)http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=651456#830908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 tyż dostałem,zresztą modzi na moją skrzynkę bardziej spamują:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 bo nie będzie amnestii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Ooo szanowny W bez żółtka:). Pasowało ci.HOWGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 15 Sierpień 2011 Share Napisano 15 Sierpień 2011 Bądź Hebda bardziej konkretny...Chyba :młode"... :)A śnieżna zima przed Tobą...będzie się działo :))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.