radet82 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 Jak w tytule,o mały włos nie padłem ze śmiechu. Najlepsze jest to że zapakował znalezisko do bagażnika by pochwalić się prasie...miłej lekturyhttp://www.mmsuwalki.pl/artykul/meteoryt-moze-przyfrunal-tutaj-z-kosmosu-392824.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 radet co masz na myśli pisząc znajomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radet82 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 znajomo dla miłośników militariów. Wyglada na to że pan Tadeusz wyciągnął na brzeg minę morską :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Pewny jesteś radet? :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Żadna mina.Takiej wielkości to co najwyżej na kajaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radet82 Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2011 racja Panowie,zapędziłem się nieco ale i tak wygląda podejrzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Znalezione w jeziorze Okminek, więc czy na pewno mina morska? kłopoty z doczytaniem czy może ze zbyt wybujałą fantazją? ;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 Wygląda na sowiecką przeciwdesantową serii PDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 PDM 2 masa około 15 kg, no ta na fotce chyba znacznie lżejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 no mi to na minę nie wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 He he, gościu z mojego miasta :). Wstyd mi za niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 a czemu wstyd co to twój syn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Ale jak on chciał na wykrywacz ryby łowić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Bo nie dość, że wszyscy na okrągło trąbią, że Elbląg to wiocha z tramwajami", to jeszczę na dokładkę czytam info o facecie, któremu się bombka z meteorytem pomyliła :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Musze sie pochwalic bo pisze z telefonu...Ta ryba to meteoryb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 23 Lipiec 2011 Share Napisano 23 Lipiec 2011 Opus Dei daj spokój, ja byłem raz przejazdem w Elblągu, fajne miasto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 Byłem tam 3 razy Na komisji lekarskiej :(Miasto Ładne.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Lipiec 2011 Share Napisano 24 Lipiec 2011 W Elblągu byłem parę razy przejazdem... miasto niczego sobie :) A tak dla humoru (bez obrazy)http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Elbl%C4%85gŻarcik oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 25 Lipiec 2011 Share Napisano 25 Lipiec 2011 Nie ma o co się obrażać. To jest cała prawda :).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.