Skocz do zawartości

Jak czyścic łuski,by odczytywac bicia.

wiktoro98

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja używam takiego czegoś http://ogrzewanie.top100.net.pl/dane/full/1dc8123e82184a50ad14acf2980269d5.jpg

pare razy denko przetrzeć i ładnie bicia widać.
  • 3 weeks later...
Napisano
Rozebrałem odkurzacz tzw. Marysia", wyciągnąłem silniczek z akumulatorkiem, i zamontowałem do kawałka deski, na to nabiłem małą szczotę mosiężną za 2 zł i mam taki sprzęt, że łuski jak nowe po czyszczeniu. pozdr
Napisano
LITOŚCI!!!! Ja rozumiem że to działa ale okrutnie uronga kulturze technicznej. Nie wstyd Koledze przyznawać się do wykonania czegoś takiego? Licze na fotke po poprawkach konstrukcji.
Wojtek
Napisano
Dzięki Cyro :) Nie mam czasu i chęci na modyfikacje, bo już nie czyszczę łusek od bardzo dawna. Chyba że znajdę inne zastosowanie dla niej, to pomyślę nad elegantsiejszym wykorzystaniem dostępnych mi materiałów.

Jak to mówią: Potrzeba jest matką wynalazków"
Napisano
Dokładnie, kiwi można zastosować na sam koniec aby miały połysk i nieco były zabezpieczone,z grubym nalotem nie ma żadnych szans. Po wtóre łusce nadtrawionej kwasami humusowymi nie pomoże żaden specyfik,takie lepiej zostawić w pierwotnym stanie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie