Monsun Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Motocyklista Z Div. Grossdeutschland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 To ja tez cosik dorzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Indian Chief.. Mnie na tym zdjęciu zadziwił zniszczony Abrams. Rzadko się mówi o stratach w amerykańskich wojskach pancernych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Kloki - USA ma lepsza propagande niż niemcy za Gebelsa , więc nie dziw się że nic nie mówią i nic nie pokazują .pzdr Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Dużo sie interesowałem ta wojną, bo to jakby zywa historia... Pieniacze i nasze lizusy nie maja nawet pojecia jak Irakijczycy mimo przewagi zadawali jankesom straty. Słyszałem, że są specjalne jednostki które złomuja zniszczony sprzet na miejscu, żeby nie było dowodów porażki. Bo niepowodzenie to ostatnia rzecz do której amerykanin sie przyzna. Naoglądałem sie tych iezniszczalnych" Abramsów i Bradfley'ow. Dziwne jest to, że mimo embarga ten żołnierz jedzie na nowiótkiej JAWIE. Jak widac nie tylko francuzi handlowali łamiac embargo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Nie ma niezniszczalnych czołgów. w ostatniej wojnie amerykanie stracili ok 20 abramsów, ale w większości do remontu i prawie bez strat w ludziach. Jeden czołg sami amerykanie zniszczyli bo się posuł w Bagdadzie podczas rajdu. Pozornie te straty nie pasują do mitu abramsa, ale na walki w mieście nie ma mocnych. Do tego dochodzi fakt, ze amerykanie walczyli ze znacznie liczniejszym przeciwnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Ten tez juz nie pojeżdzi, i to chyba nie miasto...A mi się wydawało, że amerykanie mieli przewage na kierunku natarcia, ale moze coś pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 No ale wracajac do moto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Może się pochwalą ci co mają motocykle czym jeżdzą ? Ja mam AWO 425S sądze że Indian Chief takrze czymś jeździ ? czyżby Indianem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Niestety w tej chwili ten imperialistyczny produkt jest jeszcze marzeniem, co innego WLA 42 to jest bardziej realne ale...aktualnie jezdże produktem pewnej saksońskiej fabryki. :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Mnie się maży NSU 501 OSL , a narazie mam produkt z schul . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Mam kilka motocykli, ale tak na prawdę jeżdzę tylko japoniami reszte tylko posidam. Do Indiana kto raz zaznał japoni raczej nie zniesie jazdy innymi.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 11 Marzec 2004 Share Napisano 11 Marzec 2004 Eeee to nie słyszałeś:..bo najlepsza jazda na świecie, to jest jazda na etezecie..." :}To i bikerów mamy w tem bur..lu- super.Ale masz racje, jak jeździć to bezawaryjnie, jak posiadać to piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 A ja mam BMW R-35 i to maleństwo.I ten burdel w garażu.....he he . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Stan proszkowy-zimowa konserwacja!.Do sezonu będzie w komplecie.Zgadzam sie z kolegami, że jeżdzić lepiej czymś świeżym.Bo szkoda tych emerytów dobijać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2004 Share Napisano 12 Marzec 2004 Ooooooooooch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Tu jest fajna fotka:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22593939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Cześć Bardza fajna galeria ,dorzucam do zestawu fotkę żołnierza polskiego z zachodu ( 4 Dywizja Piechoty) .poz.slaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 14 Marzec 2004 Share Napisano 14 Marzec 2004 Jak Irak to były i takie:http://community.webshots.com/album/114521916BEUign/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Jaką jednostkę symbolizuje ta strzała na wózku?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 A może macie jakieś fajne fotki (najlepiej oryginały z własnych zbiorów, bo te z netu znam) DKW NZ350-1(żeliwny silnik) i SB200A(z elektrycznym rozrusznikiem)?Będę ogromnie wdzięczny za zamieszczenie ich na forum.A co się tyczy sprzętów, to jeszcze nie jeżdżę, ale może na wrzesień coś będzie. W garażu czeka sobie NZ350-1, SB200A, w pokoju na ukończeniu KM200 (w weekend rzucę fotkę) i Urania z silnikiem Sachs 125 (ok. 1939).Pozdo. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Ja mam M-72 z wózkie mbocznym,czyli radzieckakopie BMW R71 . Byem nią na wakacje na Ukrainie z żoną ,mimo 50 lat jakie sobie liczy jechała całkiem żwawo...Chętnie zamieściłbym fotke ale nie wiem jak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 ooo. udalo mi się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Jeszcze jedno-bez kolegów...moc 22-27 kM zależnie od wersji silnika, moment obrotowy duży, 4 biegi + wsteczny ,V max solo 130km/h , z wózkiem 100km/h ,spalanie 4-12 litrów na setke , solo 4-8 ,z wozem 6-12 , w terenie wiecej....Kupiłem jaza 100$ kiedysod Bialorusina i troszkę podremontowalem jak widać....Na wakacjach na Ukrainie sprzęt wręcz wymażony do tych ich dróg i kiepskiego paliwa .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 moze tym razem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.