Skocz do zawartości

ładną kolekcję ktoś stracił :)

Rekomendowane odpowiedzi

Całkiem ciekawe zbiory w tej kolekcji.Pociski moździerzowe,granaty i trotyl to raczej były saper zapaleniec.Dużym brakiem wyobraźni się wykazał strasząc że wysadzi dom mając tak niebezpieczną kolekcje.Z drugiej strony może to zatrzymanie mu i jego bliskim życie i zdrowie uratowało.

co ja tu widzę kilka granatów możdzierzowych ,czy posiadały mat,w postaci trotylu ???trochę amunicji ćwiczebnej lub sygnałowej ( do 6 mm bez wymaganego pozwolenia)kilka naboi do mosina mosiężne podejrzewam z 1 wojny czy biegłemu odpaliły ?? kilka noży do 98 k pełno tego na straganach,jak będzie się dobrze bronił to wyjdzie z tego w najgorszym wariancie 1 na 2 ,w zawieszeniu ,ostatnio mój kolega został uniewiniony za posiadania kałacha bez clk i kilku smieci z ziemi wyrok i akt oskarżenia będę miał za jakiś czasz.jakby nie było precedens w naszym kraju,można się zawsze powołać,co wy tu piszecie areszt grzywna za co ???????? myślę że trzeba kraj naprawiać a nie go gnoić,

prawdę mówiąc to nasze sądy i sędziowie nie mają odpowiedniej wiedzy ,nawet nie znają dokładnie ust.w mojej sprawie sędzia poważnego sądu zaznaczył że posiadanie broni palnej sprzed 1750 rokiem podlega pod ust.hihihihihi i co ja tu mogę,po prostu żyjemy w ciemnogrodzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie